Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz24

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
gabesz24 2009.07.19 20:12:52
@mement:
Erről beszélek én is... Meg kell teremteni számukra azt a közeget, ahol "veszélytelenebbül" közlekedhetnek. Én Gyöngyösön lakok, de még itt sem merem a 11 éves lányomat nagyon bevinni a "forgalomba" mert annyi állat van az utakon, pedig elég jól megy neki a kerékpározás. Szóval a legjobb megoldás a kerékpársáv volna, mert a közlekedési morál valószínűleg nem fog javulni...