Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hofferzon Admirális

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy egészen különleges küldetést hajtottam végre. Régóta érdekelt a Tolna és Baranya hatán élő kisebbségek együttélése, az akkori migránsok hatása a mai világra, a kulturális szimbiózis, a sokszínűségből eredő GDP és hasonló nem eléggé kibeszélt dolgok. Na, de ma valakik odaküldtek. Egy olyan…..
Éveket töltöttem el az Erő megtalálásával és megértésével. Tapasztaltam többször, hogy bizonyos embereknek és helyeknek különös kisugárzása van. Sose hittem semmilyen természetfelettiben, mégis úgy érzem, ennél természetesebb dolog nem is létezhet. Van egy Erő, amiből meríthetsz, ami táplál s adja…..
Korunk egyik új népbetegsége, a nárcizmusnak a jelei is lehetnek üzenetek a múltból. Üzenetek egy másik generációtól, szociálisan átörökítve, hogy aztán vagy lecsitulva, esetleg megcsavarva a DNS-ekben vagy a lelkekben szépen szálljon át új örököseire tovább. A nárcizmus egy olyan zavara a…..
  „A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közömbösség. A művészet ellentéte nem a rútság, hanem a közöny. A hit ellentéte nem az eretnekség, hanem a közömbösség. Az élet ellentéte pedig nem a halál, hanem a közömbösség élet és halál között…” (Elie…..
Ma az autóban rádiókabarét hallgattam. Egész pontosan egy konzerv műsort, aminek Kabaré szeparé volt a címe, szerkeztette és vezette Fábry Sándor. Fábryt amúgy bírom. Egy darabig régen nagyon, aztán nem és most kicsit újra igen. A politikai nézeteit viszont nagyon nem. Az orfűi…..
Jelek a múltból A Jó Hely 2015.07.29 23:36:25
Szeretem a régi zsidó temetőket. Valami megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a régi feliratok, gránit műemlékek, az elhantolt testekhez fűződő holt lelkek iránt. Szinte keresem az alkalmakat arra, hogy egy ilyen helyre eljussak. Olyan, mintha kapnék üzeneteket, amiket nem tudok…..
Jelek a múltból Gyogyit6atlan 2013.02.12 22:53:39
Volt régen egy könyvünk, Végh Antal írta, úgy emlékszem, a mexikói 6-0 as vereségről. Amikor mai focival kapcsolatos történeteket olvasok ("ugyan kikaptunk, de látszik már a jó irány") akkor is mindig ez jut eszembe: ez a magyar futball kórság tényleg gyógyíthatatlan. Arra most…..
Jelek a múltból Prológ 2013.02.10 21:13:05
Naponta legalább fél órát töltök különféle blogok olvasásával. Szintén fél órát a kommentek olvasásával. Nettó 30 percet kapnak a fent említett forrásokból begyűjtött információk által ihletett gondolatok. Akkor miért ne konzerválhatnám ezeket az eszmefuttatásokat…..
ÁbeLili történetek Anya! 2010.09.13 19:57:00
Jó, tudom, hogy teljesen véletlen volt , de mégis...Három napja hajnalban Kicsikém elkezdett nyünnyögni, kicsit nyafizott, kicsit gagyarászott, nem tudta eldönteni, van-e valami baja vagy nincs. Aztán egyszercsak egymás után rakta az "a" és "ny" hangzókat és…..
Most kaptuk, zseniális: Tisztelt Rendezvényszervező Kollégák!* Szeretnék néhány előadót a figyelmetekbe ajánlani most akciós áron, akiket bármilyen tipusú rendezvényre szívesen ajánlok, hiszen a '90-es évek életérézése pozitív emlékeket idéz fel minden…..
Hofferzon Admirális 2010.07.27 09:17:20
A Jobbik kezdeményezi a koronás címert is ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá az iskolákban kifüggesztené a 'Magyar Hiszekegyet'... Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti…..
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
kola1994: kéne csinálni egy szovicc.blog.hu 2.-t mert ez így nem állapot! (2010.01.02. 12:21) Kedves Mindenki! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a fárasztó poénokat. A képviccekkel sem állok másképp. Amennyiben viszont ezt a két mannát egybekotyvasztjuk, abból…..
Hofferzon Admirális 2010.01.03 02:40:55
A B-oldal álombanda következő megszavazható "pozíciója": a dobos. Hasonlóan az énekesi szavazáshoz, itt is 1 hetetek van, hogy az alábbi listából közös erővel megszüljétek, ki legyen a dobok ura a képzeletbeli álombandában. A lenti és fenti kék nyilakat használjátok…..
Hofferzon Admirális 2009.08.06 12:39:36