Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hümér a homár (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „…A briteknek csaknem a fele nem hisz az éghajlatváltozásban, illetve abban, hogy ha van is ilyen folyamat, azt az emberi tevékenység okozza…” Jesszusom… Bár fogalmam sincs, hogy egy ilyen felmérés milyen eredményt hozna nálunk, de az…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Kong az ürességtől a részben híres angol focisták pénzéből épített bevásárlóközpont, úgyhogy szegény bérlőknek már ósdi cseleket kell bevetniük pár ezresért. KB csaja nem bírta felpróbálni a bugyit, mert rá volt csiptetve egy nagy lopásgátló, de később kiderült, ez…..
Hümér a homár (törölt) 2009.08.12 12:41:22
@Skulo: Hát te írtó vicces csákó vagy ám! :D De most komcsi! :D
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Olvasom a Fidesz Pártújságjának honlapján, hogy a Magyar Szülők Országos Egyesülete etikátlannak tartja nyelvvizsgához kötni a diploma megszerzését.Nem lennék meglepve, ha ez az "egyesület" (ismét) valami jobboldal-közeli áltársadalmi gittegylet lenne, uborkaszezon…..
Hümér a homár (törölt) 2009.07.21 10:10:35
@Loopglover:
Ez a tipikis sirám és jajveszékelés tár! Kiváncsi lennék ki pumpálta az agyába? Kb. itt tart a társadalom nagyobb része, állandóan a felelőst keresik, másokra mutogatnak, uszítanak. Szarjózsik! Ezen kéne elgondolkodni...