Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilaliba76 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hét hónappal és két nappal a gyilkosság után letartóztatták Horák Nóra gyilkosát, aki a tett színhelyétől mintegy kétszáz méterre lakott. A kétszáz méter megtételéhez az önmagát rendkívül eredményesnek vélő-gondoló illetékes rendőrkapitányságnak hét…..
lilaliba76 (törölt) 2009.07.03 14:04:02
@asperjangyorgy: Valószínűleg az ügyvédje javasolta ezt a verziót, mert nem bizonyítható, így utólag az erőszak ténye, és ha bevallotta volna az erőszakot, akkor is visszavonta volna, szintén az ügyvéd hatására, így azért nem kell "elvinnie a balhét". Tudtam hogy elő fognak állni ezzel. A másik dolog, hogy Kiss úr a tv-ben azt mondta, nem tudják hogyan került be Nóri P. Józseffel a kiserdőbe, tehát akkor nem lehetett a kislányon sem fejsérülés, sem egyéb külsérelmi nyom, ami kényszerítésre utalna???
Az agyalágyult magyar politikai elit agyalágyult gyakorlatának következményeképpen létrejött a Jobbik és a Magyar Gárda egyesülete, valamint a gárda, mint társadalmi szervezet. Az agyalágyul politikai elit dolgozgatott a saját zsebére, magasról lesajnálta (és lesajnálja),…..
lilaliba76 (törölt) 2009.07.03 13:52:20
@Dyen: Azt hittem a Gárda szombaton máshol lesz helyileg...
A Kiskunlacházán megölt 14 éves lány gyilkosának felderítéséhez szeretnék a rendőrségnek néhány kutatási szempontot adni.Amennyit a lányról tudok: mondták a TV2-ben, hogy az áldozat valamilyen sportos igénybevételt jelentő tánctanfolyamra járt. Mutattak is róla egy…..
lilaliba76 (törölt) 2009.03.10 12:22:10
@Evo: Szia, a kislány nekem is megjelent kétszer a halála után, én is szintén elalvás előtt szoktam ebbe az állapotba kerülni, nekem rendkívül tisztán és kivehető kérvonallal jelent meg, fehér erős háttérrel az arca körül, olyan fehérrel mint a barányfelhő, nem éles fénnyel. Végig sírtam mind a két "látomást", csak magától el kezdtek hullani a könnyeim, erős fájdalmat, szégyenérzetet, félelmet, és szomorúságot éreztem közben. Nekem azt sugallta hogy többen voltak az elkövetők, többen meg is erőszakolták, és véletlenül halt meg, fojtogatták, de nem akarták kioltani az életét, ütés is érte a fejét a látomás szerint, ő könyörgött az életéért, de olyan állapotban voltak az elkövetők (talán ital vagy drog) hogy esélye sem volt szegénynek, valószínűleg volt aki óvszert használt az erőszakhoz, ezért nincs DNS-e. A látomás szerint telefonnal rögzítették a rémtettet, tisztán éreztette velem a kislány hogy elvitték a telefonját, az alsóneműjét, és a nyakláncát is kitépték a nyakából. Nem tudom hogy ezek a tárgyak végül előkerültek-e. Második alkalommal elbúcsúzott a családjától, amiket szófoszlányokban és érzésekben gondolok, két kivehető szót hallottam: "Lilla" és "csipisz", amiket nem tudok..Láttam egy "A" betűt is, amit nem tudtam eldönteni h "A" vagy "Á", és egyértelmű meleg, szeretetteljes érzésáradat az anyukája felé. Azóta próbáltam koncentrálni, de nem ment, már nem tudom vele felvenni a kapcsolatot, de még próbálkozom. Nagy részletességgel írtam le amit láttam, mert amíg nem osztom ezt meg másokkal, mindig bennem van a gondolat, hogy nem teljesítettem a "küldetésem". Ha esetleg másnak is sikerült kapcsolatot teremteni, kérem írjon.