Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ksanci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Minden klubtag,aki tagsagikonyvel sajat reszre vasarol az Esy Rider kerekparos boltban (Marosvasarhely Rebreanu utca 42 szam) 10%-os kedvezmenyben reszesul . www.easybikeshop.ro/..
  Kimentunk es megneztuk a palyat , ime nehany foto is. A klub ugy dontott , hogy a versenyt mindenkeppen megtartjuk ,holnap delelott kimegyunk es a palyat pontra teszuk. Megtortenhetik ,hogy a Ski Cross verseny elmarad ,de a Slalom es a Snowboard versenyt megtartsuk. Ha barmi valtozas…..
   Kerjuk mindenki irja meg milyen kerekpar versenyt kellene szervezunk jovore :maraton ,cross country, dhl, city bike esetleg egy bike fest- amiben minden lenne , talan egy triatlont . Lehet beleferne ketto is egy konnyebb majusra egy komolyabb nyarra . Sanci szerint jobb lenne Szovatan ,…..
  Szombaton Medgyesi Maraton kozos indulasho forduljatok Klosz Peterhez 0743-416873 , sietni kell a beiratkozasnal mert keves hely van mar, Vasarnap kerekpar-tura erdeklodni Sancinal 0740-070055   Sanci terve:     Vasarnap szeretnenk egyet turazni terepen a…..
A marcius 9 -ei kozgyulesen a kovetkezo problemak voltak megtargyalva:- a belso szabalyzat tervezet megviatatasa, ez ujitott formaban elolvashato a http://msbcbelsoszabalyzat.blog.hu  (lepj a linkre) - erre mindenkinek szavaznia kellene netten- az ideni ev szervezesi naptara : 2 nyari…..