Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumukli79

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamár az osztrák vagy a szlovák sörökkel nem játszik egy ligában a hazai felhozatal, tettünk egy próbát, hátha a Heineken és a SABMiller romániai regionális termékeivel partiban lehetünk.Félreértésne essék: vannak iható sörök itthon; a Soproni 1895, a borzasztó névadás…..
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..
pumukli79 2011.07.13 14:34:12
@pumukli79: ja en a gajnandi @ gmail com ra kernem a meghivot... hurra lesz g pont + - om
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
pumukli79 2010.11.18 20:25:52
@Szarazinda: És, ha ez a helyzet, akkor a nemzeti ünnepüket a mi Nemzeti Színházunkban is megtarthatják, ez nem von el semmi a mi, teljesen jogos és megalapozott, traumánkból.

gyerek betölti a 18. szülinapját, az apja elküldi bulizni, mondván, hogy fijjam, buzlizzal, ezután nincs baj belőle. reggel felkel a cshavo, tiszta zöld és kék. Megkérdi az apját:
- hát mi történt édesapám?
- fiam, az éjjel hazajöttél nagy részegen. Nekem lehúztál két pofont, de nem baj mert megígértem, hogy minden rendben lesz. Anyádat leköpted, de ez sem volt baj, mert én tartom a szavam. A hugodat le k**tad, de és sem volt baj, mert az adott szó az adott szó. De amikor a szoba közepébe sz***tál, megtűzdelted fogpiszkálóval és azt mondtad, hogy "figyu, süni mától nálunk lakik", elvesztettem a kiment a biztosíték.

Hát ezzel valahogy így vagyunk nem?
Az LMP nem is akkora rejtély: egyszerűen arról van szó, hogy megérkezett Magyarországra a régióban először és elsőként a nyugat-európai baloldal. (Kép: lehetmas.hu) Az első forduló nagy talánya az LMP volt. Azóta mindenki azt találgatja, vajon mi is ez a párt. Ők a zöldek?…..
pumukli79 2010.04.21 13:27:06
A cikket, illetve a véleményeket olvasva felmerült bennem az a kérdés, hogy mi is az az LMP. Az erdélyi fiatal liberálisok nekik szorítottak, de le volt már Kalózozva, SZDSZezve, Kisgazdásva és Zöldezve is. Ki is / mi is az LMP. Miért is nem mondja el az LMP, hogy én ez vagy az vagyok? Miért kell találgassa mindenki? És kevesen vannak akik találgatják, hiszen a szavazópolgárok hány százalékának van ideje 200 oldalt elolvasni. Őszintén. Sokszor még a napi újságot sem. Nem-e csak olyan szavazóbázisról van szó (tisztelet a kivételnek) akik "ezek újak, fiatalok, csak jók lehetnek üssük rá a pecsétet" adtak esély valakiknek. Valahogy az erőteljes, nyilvános és jól elhatárolt önmeghatározás lenne a tisztességes, egy tisztességes (más politikát űző) párttól. A többi, az csak szennyes politika. És majd elfelejtettem, ha nem tartozom sehova, nem kérhet számon senki.

Másrészt nézzük csak meg, hogy hol "tarolt" az új párt. Budapesten. Nem mond ez valamit? Mondjuk azt, hogy egy óriási szakadék van nemcsak Kelet - Nyugat Magyarország között, hanem BP és vidék között. Miért nem nyert sem keleten sem nyugaton?

Végezetül pedig a mediációról. Amikor egy családban az apa évek óta bántalmazó, ott már nincs helye a mediációnak. Egy olyan közösségben ahol már rég elfajultak a dolgok (még ha nincs is tettlegesség) ott ugyancsak hiábavaló. Aki azt állítja, hogy nem így van, az elég haloványan ismeri a vidéki realitásokat. És talán ezért (is) nem "tarolt" vidéken az Lehetmásapolitika.

UI. szimpatikus es az LMP de nem szeretek ismeretlen lóra tenni.