Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maccka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakhoz – ha még nem tetted meg – javaslom elolvasni az Analóg vagy Digitális c. cikkemet, amely  ennek az írásomnak közvetlen előzménye, mai megállapításaim az ott elhangzottakra és az akkor átélt hangzásélményekre épülnek. A történet folytatása, hogy a Január eleji itthoni bemutató annyira…..
Szerencsétlen Rogán. Nem tudom melyik szellemi óriás fejéból pattant ki ez a nagy műanyag tojástartó, de mosolyogni és szánni való a polgármester igyekezete. Gyönyörű propagandafogás, ott volt az egész sajtó, de remélem nem képzeli komolyan, hogy március 15-én este tele lesz…..
maccka 2009.03.13 10:23:39
@zero:

Nem érted! Rövid bevágás a TV2-ben: Demszky ül a tojásokon. Bárdos: még egy tojást sem sikerült kikölteni azokból amit március 15-e után adtak át a főpolgármester úrnak. Iparművészek megalkották a keltetőszéket (ez egyébként formatervezési díjat is nyert).
Az uzsora-kérdés kezd egyre jobban leszivárogni, ad abszurdum, már a TV2 Aktív is foglalkozott a kérdéssel. Most már csak Mónikát és Joshi Bharat-ot várjuk ... Persze, nem várhatunk komoly, oknyomozó riportot egy bulvárműsortól, de becsületükre szóljon, hogy legalább ők…..