Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kondor73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aktuálisan megírtam a gyerekek délutáni időbeosztásának táblázatát, és a dolog már csak logisztikai szempontból sem egyszerű. Emlékszem, volt kollégáimmal készítettünk korábban nem egy műsort arról, hogy vajon túl vannak-e terhelve a gyerekek manapság a rengeteg…..
kondor73 2013.10.09 15:04:34
@Mrs.Columbo: messzemnőkig nem értek egyet. Számos olyan előny létezik már kisiskolás korban, ami egy életre meghatározó. Pl lányom évek óta balettozik, ő az egyetlen akit az elsősök közt megdícsért az orvos, hogy jó a tartása. A többinek már 7 évesen görbe, ronda, lóg a válla stb.
Másik, pl zene. A világon végtelen +1 kutatás van arról, hogy a kisgyermekkori zenetanulás, értsd 10 éves kor alatt milyen jelentős mértékben segíti az agy fejlődését, féltekék kapcsolódását, stb ez sem pótolható már gimnáziumban.
Nyelv: erről is végtelen sok kutatás létezik, hogy bizony a kisgyerekek hangképzési képessége, amely az igedegn nyelvek helyes kiejtéséhez kell, 6-8 éves korra jelentősen beszűkűl, tehát bizony minél kisebb korban kellene több nyelvet hallania ahhoz, hogy a későbbiekben jól tudja megtanulni....
Szóval ez igen komplikált és természetesen nem tudsz mindent megadni mert akkor valóban elveszel minden időt tőle, pedig Vekerdy szerint a legfontosabb a kisgyerek szempontjából a minél több szabad játék és szülővel kötetlenül együtt eltöltött idő lenne. De az abszolut nem igaz, hogy felesleges erőfeszítés lenne, igenis nagyon sok dolgot kicsi alapozhatsz meg helyesen
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
kondor73 2009.03.10 11:01:45
Na végre lenne kire szavazni, értelmes célokért, na végre valaki a racionalitást és józan észt tartaná szem előtt.
Ajánlom mindenki figyelmébe a reformok kritikus tömege című Bokros írást:
www.es.hu/?view=doc;21945

Ja én a versenyszférát képviselem, és tele a hócipőm a most meglévő abszolut rövidtávon gondolkodó rendszerrel, ahol csak és kizárólag a szavazatmaximalizálás lett a politika célja.
Megkaptama a tavalyi kiváló teljesíményemet honoráló bónuszomat. Számok: 100% brutto, 45% nettó, de a cégnek valójában 133%-ba került. Leosztás: 90 államé 45 enyém.