Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsger

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
rozsger 2011.08.05 13:16:22
@Tippcsi: Lehet, hogy igazad van, de nekem valahogy a stílussal van bajom. Jó menjen bíróságra, álljon ki az igazáért. Az igazság az igazság azt nem szoktuk változtatni. Egyszerre csak egy igazság van.
A nyilvánosság nem feltétlenül szükséges ehhez és a pocskondiázás sem.
Hajonaplo! Napi hangulatjelentes! 2011.06.30 16:21:00
 Ugy dontottem elindituk egy uj sorozatot a blogon belul. Megrpbalom egy-ket sorral, zenekbol vett idezetekkel, a hangulatomat atadni. Ez mindent elarul majd az aktualis hangulatomrol. "Csak lefekszem azt felkelek. A szaros reggelekre pikkelek de mit tegyek ha az ido egyszer igy…..
rozsger 2011.06.30 17:22:46
Kumin szerint Reagan 100 2011.06.29 18:00:00
Érdekes dolog egy politikus emlékezete. Ronald Reagan nekem az első amerikai elnök, akiről saját emlékeim voltak. Nem sokat tudtam róla, de sokat láttam a TV-ben, éreztem, hogy fontos dolgok történnek körülötte. Akkoriban indult a műholdas tévézés, lett nekünk is MTV otthon, és…..
rozsger 2011.06.29 21:37:10
@Bergeroth: Nem hinném, hogy igazad van. Csak ki kell menni egy Majálisra, most 2011-ben a Városligetbe és meg kell nézni, azt a balos társaságot és amit hagynak maguk után. Utána meg el kell menni egy jobbos rendezvényre és ott is körülnézni. A különbség égbe kiáltó. Ja! Fanatikus meg mindkét oldalon van bőven.
Hajonaplo! USPH DRAMA! 2011.06.29 15:39:00
 Sziasztok!Van megint egykis idom irni es Anyukam feldobott egy jo temat amirol elfelejtettem blogolni. Szoval amerikaban van egy szervezet, a USPH (United States Public Health). Ez az amerikai ANTSZ, csak durvabb. Namost evente nadjabol ketszer jonnek ellenorizni a hajot. Mindent atneznek a-z…..
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
Sziasztok!Na az a helyzet, hogy tegnap voltunk Sanghaiban de sajna nem birtam kimenni. Marmint ki birtam volna menni de csak 1 oracskara. A busszal 1 ora ki egy ora vissza az ut, szoval ugy dontottem alszok inkabb mert meg mindig eleg beteg vagyok. Kiprobaltam mar minden gyogyszerkurat, kamilla,…..
Sziasztok!Sajnalom hogy nem tudtam irni mostanaban, de ahogy az arckonyvon emlitettem nem volt se telefon, se internet a hajon amikg Japan kozeleben voltunk. Valami Japan torveny nem engedi... Na mind1. Latom eleg sokan izgultatok sajnalom, hogy nem tudtam elobb jelentkezni. Na hat kikotottunk…..
Hajonaplo! Nehezedik a dolog 2011.02.08 09:52:38
Sziasztok!Huhh... Amiota elindultunk a Cape Town-bol, minden este egy nagy adag szar:P Bocsanat a nyers stilusomert, de ez az igazsag. Kibovitettek a palyamat amin dolgozom ugyhogy a 18 fo helyett most 24-et kell kiszolgalnunk. Hat ez van... Tegnap kikotottunk egy masik varosban Del-Afrikaban.…..
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..
rozsger 2009.10.28 11:29:30
@Jim Raynor: Igen! Ezt pont így tálalták a közvéleménynek! Persze amit írsz az attól még igaz, hogy ha drogos lett volna akkor sem számított volna.
rozsger 2009.10.28 11:45:53
@pater vester: Fogalmam sincs honnan szedtek ilyen infókat. Ha nekem nem hiszel nézd meg a régi hiradós képeket!
rozsger 2009.10.28 11:59:34
@Legelő Őse: Ezzel értek egyet!!!!!!!!!
Azt már Bárdos András és Máté Kriszta hirtelen jött távozás után két nappal lehetett tudni, hogy a hétköznapi Tények műsorvezetői székébe beugró Várkonyi Andrea-Pachmann Péter páros csak átmeneti megoldás lesz, és október közepétől Várkonyi végleges párjával, Azurák…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
rozsger 2009.10.19 12:19:50
@RAMBO: Teljasen egyetértek veled. Első perctől úgy véltem, hogy az RTL-es főző műsor százszor szinvonalasabb. A vendégek igyekeznek megismerkedni egymással és a főzés terén is egymás kedvében járni. Persze itt sem egyformán érdekes mindegyik társaság, de összességében sokkal jobb. Szórakoztató anélkül is hogy az asztal alá innák magukat és ordítoznának.
A bűnözők műsorba tétele a TV2-őn felháborító és nem csak azért mert unalmas volt-már amennyit néztem- de rossz példát mutat a fiataloknak. Azt a látszatot kelti, hogy bűnözőként, űnözésből is lehet celeb valaki.