Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Finey

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti werkfilmmel zárta az Elviszlek magammal második évadát D. Tóth Kriszta, illetve 2,5 millió megtekintéssel, ami azt mutatja, hogy egy ilyen webvideós kezdeményezéssel is lehet szép tábort építeni, csak jól kell csinálni, meg megfelelő szponzort kell hozzá szerezni. Ilyen egyszerű koncepcióból…..
Finey 2016.07.15 19:38:27
@sixx: kissé cinikus hozzáállás, nem? a kommentelők fognak még gecinek meg köcsögnek hívni ezer másik dologért is. gondolom a szakmában töltött évek során már jórégen megvastagodott a bőröd. egy olvasott és sokak által bírt blogger vagy, akinek adnak a véleményére. lehet hogy komplett pr stáb dolgozik a dtk-nak, de én személy szerint először itt találtam meg a műsor linkjét, amikor téged elvitt. aztán az, hogy maradtam, mert a műsor tényleg qrvajó, az már a dtk érdeme természetesen. ha az egyik általam sokat olvasott média-blogger egyre csak azt írná, hogy "prolikám, igazán kifizethetnéd azt az egy-két ezer forintot vagy néhány eurót a kontentért", akkor egy idő után csak áttörne a koncepció. az meg, hogy közben milyen utálatot kapsz a komment szekcióban, kit érdekel? az a munka velejárója.
jelzem, hogy van erre igény, és sztem vagyunk egy páran, akik olvasunk téged, és adunk arra, amit mondasz - csak a kommentekig nem jutok el szinte soha, mert épp ez az, hogy a többiek véleményére viszont szarok.
ha nem is olvasó-kérdezősködős cikk, de mondjuk egy áttekintése a magyarországon elérhető legális tartalomszolgáltatóknak nem lenne rossz (ha volt ilyen a közelmúltban, akkor my bad, én is csak olyan kommentelő vagyok, aki nem képes kettőt legörgetni egérrel)
szóval véleményformálás a cél, az ismertség felelősséggel jár, with great power.... szóval érted. régi motorostól azt hallani, hogy "áh, ezeknek úgyis hiába", nem esik jól. bár tény, hogy talán cikkben ilyet nem írnál, csak kommentben. áh, mit is keresek én itt a kommentszekcióban?
rózsás, jövőbetekintő, reménnyel teli, haladást zászlóra tűző cikkeket kérek tőled, a sötét felhők meg maradhatnak itt a kommentválaszokban...