Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Actually Meli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thaifoldon szinte kotelezoen elefant alakura kell vagni a sovenyt...Masok meg elefantogolnak. Mint pl Mi :)..
Actually Meli 2009.12.19 21:47:34
A szorolaposztas igazan koreai formaja a motoros szorolapozas.Koreaban nagyon komoly kulturaja van a nevjegykartyaknak. Adni kell mindenkinek, mindenhol. Mint tudjuk ket kezzel.Nos a szorolapok, uzlet elerhetosegek is nevjegykartya meretben a leghatekonyabbak. Es mivel kicsik, nehezek, konnyen…..
Actually Meli 2009.08.06 20:33:47
Tovabbi koreai jellegzetesseg, hogy grimaszolnak. Most majdnem azt irtam, hogy allandoan, mert ez valoszinuleg igy is van, noha amit en leggyakrabban latok az a felfujt arcocska...Legtisztabb megnyilvanulasi formaja a "tanacstalan"/"mitevolegyek" arc, de igazsag szerint, minden…..
A kovetkezo dolgokat tudjuk:1 Korea egy Tavol-keleti orszag2 Komolyan apolja a hagyomanyait3 Az orszag 70%at hegyek boritjak.Kerdes: mi a legnepszerubb sportag?A megfejteseket holnap estig (helyi ido szerint - GMT+9) varjuk a komment rovatban. Utana fellebbentjuk a fatylat a napi furcsarol...
Actually Meli 2009.07.14 12:56:09
Kedves Olvasok!HippoKriszta holnaptol ket hetet egy uj kontinens, Ausztralia felfedezesevel tolt. Legkozelebbi jelentkezese uj elmenyeievel majus 18a korul varhato.Eddigi figyelmuket megkoszonve szives turelmulet es megertesuket kerjuk!A Szerk...
A napi furcsa legyen mára a két irányú zebra :-)Aminek az volna az értelme, hogy egy 18 milliós városban csatornázza a gyalogosforgalmat.De ez persze senkit nem érdekel :-)..
Ma több fantasztikus dolog is történt velem, többek között az, hogy túlestünk a nagy prezentáción a HR tárgy keretében.Ezzel kapcsolatban a furcsa, amit megosztani terveztem Veletek, hogy a párom, akivel dolgoztunk előhozakodott egy remek javaslattal teljesítményértékelés…..
Actually Meli 2009.03.17 18:48:23
Actually Meli, így teljesüljenek a kívánságaid!Íme a mai napi tárgy! Ma találtuk őt a heti nagybevásárlás során Eszterrel. És Ő is feladta az olvasóinak. Akik mindkettőnket olvasnak, azok nyudodtan tegyék meg tétjeiket mindkét komment rovatban (Eszternél nyeremények is…..
A heti legfurcsább furcsa következik a tárgyak közül, különösen a komoly kulturális különbségekkel megfűszerezve:a kosár.A kis műanyag kosarak itt a nesszeszer helyettesítésére szolgálnak, kis szövet-alapú szütyőt itt nem is lehet látni. A tisztálkodásnak ugyanis itt…..
Actually Meli 2009.03.14 15:50:51
Kihasználom a megélénkült komment-életet, plusz adok Tamásnak lehetőséget a találgatásra és a mai furcsa használati tárgyat nem árulom el, hogy micsoda, csak megmutatom.Annyit segítek, hogy holnap - a jobb oldali kocka szerint - esni fog és nagyon aktívan fogjuk használni…..
Ha azt hiszitek, hogy a papírvágó szerszámról tervezek itt ódákat zengeni, akkor nemcsak engem, de eme, engem körülvevő remek népet is alábecsültétek.Az olló ugyanis - nem tagadva persze, hogy papírvágásra is jó - itt (furcsaként) kés-helyettesítőként funkcionál.Ha nem…..