Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xch

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mióta elkezdtem görkorcsolyázni keresem a megfelelő városi korcsolyát. Alapvetően háromfajta korim van: - freeskate: nagyon kényelmes, jól tartja a lábamat, rövid - 245 mm - és fordulékony sín, 80mm-es kerekek. Akár megfelelő is lehetne de van két hibája: nehéz és nem…..
Görkorcsolya Criticalmass videó 2010.04.25 16:16:00
 Tegnap részt vettünk a kerékpáros felvonuláson. Fruzsi másodszor tekerte végig, Milán a tavalyi gyermeküléses menet után először, Andi talán harmadszor. Én korival voltam, jó érzés volt az úton és nem a járdán gurulni. A rajtnál most beálltunk előre így nem kellett…..
Az Apple honlapja szerint a Pro Studio Series 2010 két oktatást is tart Magyarországon. A 2010. május 27-i eseményeken a Logic Studiót és a Final Cut Studiót mutatják be a résztvevőknek angol nyelven, magyar tolmáccsal.Az eseményekre előzetesen regisztrálni kell. A Final Cut Studio…..
Húha. Baromira rég írtam blogot. Eltűnésünk oka, hogy ezerrel forgatunk, a tavasz nem kegyelmez, pár nap, sőt pár óra és bukunk egy akciót, ha nem sietünk eléggé. És közben az utómunkálatok is beindultak. Kárpótlásul azoknak, akik rendszeresen visszanéztek, hogy mit is…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
xch 2009.11.09 17:57:05
Megkaptam kipróbálásra az ApComtól az új, két terabájtos modellt. Alapos tesztről nem nagyon lehetett szó, hiszen ez egy tipikusan olyan eszköz, amivel legalább egy hónapig együtt kellene élni a kapcsolat rejtett nehézségei miatt, és igazi kielégítésről is csak évek múlva…..
Másfél hónap, és itt a BEAC Maxi, nekem pedig fogalmam sem volt, hányadán állok. A június komplett kimaradt, az új városi még mindig készül, ezért most egy váltóssal járok, amit ugyan próbálok nem használni, de nem nagyon sikerül. Az ausztriai kiruccanás örömtekerés volt,…..
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
Kis túra, kis poszt :). Mivel jövő hétre melegedést jósolnak, ami jó eséllyel hazavágja a korcsolyaszezont, hármasban kihasználtuk a vasárnapot, hogy korcsolyázzunk egy talán utolsót a Kavicsbánya-tavon. Természetesen bringával. Táv: 47,2 km, szint: ~80 m, képek itt...