Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hersey

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval miért is rózsaszín kronográf? Mindenki megnyugodhat, nem órablogot akarok írni. De ez a dolog ami talán a legjobban jellemez engem, ez a látszólagos ellentét. Nő létemre IT területen dolgozok és imádom a kütyüket. Akár geeknek is mondhatnám magam, de nem szeretem a…..
A Fringe után hagyott űrt (igen, kurvára hiányzik, még a szánalmas záróévaddal együtt is) a Fox idén egy olyan sorozattal igyekszik betömni, amit a Fringe-t jegyző J.H. Wyman készít és JJ Abrams az egyik executive producere. És vannak benne az Asimov-féle robotikai…..
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
comment:com Fringe: lesz 4. évad! 2011.03.25 13:30:00
A Fox megkönyörült a rajongókon, és berendelte a Fringe negyedik évadát, ráadásul 22 epizódot kértek, jelezve a network töretlen bizalmát a nézettségi versenyben kínlódó sorozat iránt. A hírt az egyik producer, J.H. Wyman kürtölte világgá a Twitteren, és rögtön utána…..
Szerencsére ez a hét sem múlt el események nélkül - így itt következő epizódja a Rustynaplónak, amelyből megtudhatjátok, hogy hogyan hányta le a macska az új függönyt! Szó volt múlt héten a megfázásról - végül úgy döntöttük, elvisszük őt dokihoz (egész pontosan Fruzsi…..
Hersey 2010.09.29 01:13:20
@darthwalk: Szmöre ellen (izé.. fegyelmezésre..) a sima sűrítettlevegő-spray vált be a legjobban..a sziszegő hangot nem bírja elviselni
azóta ha csak meglátja a kezemben a flakont már rohan arrébb.. és így, igaz szép lassan, de meg lehetett neki magyarázni hogy a kanapé nem karomélesítésre való... :)
Ja és Rusty eszméletlen cukker :P
Szobacica, szobacica, hol van a bundája...? Kivezényeltem a kedves kis szőrhullató népséget az erkélyre, hogy amíg odakint vedlenek sütkéreznek, idebent háborút indítsak a szőnyegen és takarón felejtett szőrszálak ellen. Másfél éve macskatartóként bőven volt időnk…..
Figyelem! A mai posztot nyomtatott formában megtalálhatjátok a UNIT Magazin hamarosan megjelenő számában, szép színesen illusztrálva - keressétek, vegyétek el jó ingyen! Addig pedig:   -Cíjja Kingusom, hát mizújs? Bocs a késésért, de leesik egy kis hó, és az…..
Hersey 2010.02.18 12:38:01
@Rich.mond: @Gilderoy: OFF, de a Cemex nekem is a múltam része (LOL), és már az első Bitumex említésnél rá akartam kérdezni Tibinél, hogy nem-e, véletlenül-e onnan jött az ihlet...
Poros kisvárosban vagyunk Arizonában. Fehér iskolabuszon érkezik egy csapat vallási fanatikus, bevásárolni. Meglehetősen furák, folyton vigyorognak és közben énekelnek. A helyi autószerelő láthatóan nem komálja őket, ezt ki is fejezi némi lökdösődéssel, mire megérkezik a…..
Mivel az Eliza Dushku sorozatába belevágó blogger/bloggerina nem válaszolt az emaliemre, és ezek szerint nem is akarja tovább írni a történetet, kiadóvá vált a Dollhuse, tessék, csak tessék. Egy képet berakok, hátha felkelti a potenciális írók érdeklődését...
Nem tudom, mekkora olvasottsága lesz egy ilyen rétegsorozat hogyvoltjának, még ha maga a széria mostanra kult státuszba is emelkedett, de már régóta szerettem volna belevágni, mert nekem az egyik kedvencem, még ilyen sok év után is. Remélem, azért lesz egy-két ember, aki erre téved,…..
Webisztán Magyar nők az IT-ban 2009.03.09 14:42:00
Közhely, hogy az IT-szektorban nagyon kevés nő dolgozik. Pedig a nők és az IT már nagyon régen egymásra találtak.Lord Byron lánya, Ada Lovelace például már az 1840-es években foglalkozott a számítógép egyik elődjének tekinthető analitikai géppel. Sőt, programot is írt a…..
Hersey 2009.03.09 22:06:17
@Trillian72: Hát igen azért is írtam h 'szinte' mindenkinek ez a véleménye. De jó azért látni, h vannak kivételek is. :)
Amúgy én is helpdesk-esként kezdtem, aztán léptem tovább. De abban egyetértek h elég vegyes a kép helpdesk-en.
Amúgy meg, lehet h csak SAP területen, de mintha it nem lenne akkora különbség ill. megkülönböztetés a női és a férfi munkaerő között... (vagy csak én nem járok jó helyen...)
Ill. abban igaza van Gergő77-nek h amíg nekem van melóm, nem foglalkozok a férfi-női számaránnyal.