Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mdary

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsvétkor jött föl ez a pár sor, a kollégák meg azt mondták, rakjam ki. Hát, íme. Állítólag úgy 2000 éve keresztre feszítettek egy embert, akinek valakik lejegyezték az üzeneteit. Állítólag ezekre az üzenetekre alapozva jött létre egy világvallás. Állítólag a vallásra…..
mdary 2010.04.18 18:29:06
@tölgy: Lássanak világot. Ismerjék azt meg.
Sajnos a honi ballib végzetesen provinciális, a haladás és modernizáció kerékkötői.

Hát nem tudom, hogy ők ballib-e vagy mi, Mad volt New Yorkban és Párizsban, mindkét helyen bemutatták művét(zene), Schilling pedig :

Március 26-án mutatta be a Bayerische Staatsoper végzős opera-stúdiósainak közreműködésével, Schilling Árpád rendezésében, Gioacchino Rossini: La Cenerentola (Hamupipőke) c. operáját a müncheni székhelyű intézmény Cuvilliés-Theater nevű játszóhelyén.

Európa-díj - Új Színházi Valóságok
A zsűri (mintegy 300 szakember jelölése alapján) évről évre a kontinens színházi kultúráját kiemelkedő színvonalú, újító kezdeményezésekkel gazdagító alkotókat, társulatokat jutalmazza.
Honfitársaink közül elsőként Schilling Árpádkapta meg a díjat, akit az egykori kelet-európai országok színházi megújulásának emblematikus figurájaként említettek méltatói. Olyan művészként, aki mélyen személyes elkötelezettségéből táplált csapatmunkával folyamatosan megkérdőjelezi és kutatja a színházi kifejezésmódok határai
A Krétakör művészeti vezetője az Európai Bizottság által 1986-ban alapított elismerés Európa-díj - Új Színházi Valóságok nevű kitüntetését vette át Wroclawban, az április 5-én tartott díjátadó gálaesten

Nagy sikerrel mutatta be szerda este Schilling Árpád rendezésében a Francia Cirkuszművészeti Központ (CNAC) végzős osztálya Urban Rabbits (Városi nyulak) című diplomaelőadását Párizsban, a La Villette kulturális parkban felállított sátorban.

Szóval, teszik a dolgukat.
vuvei.blog.hu Hankiss 2009.04.25 18:09:00
„Saját magunk narrátorává válhatunk anélkül, hogy mi volnánk a szerzők. Ebben az értelemben igaz az, hogy az ember az életét megéli, a történeteket, pedig elmeséli. Ez az áthidalhatatlan különbség megmarad, de a különbséget részben eltünteti az, hogy képesek vagyunk…..
Már a facebook-n is ...Szívesen lennék 1965-ben Los Angelesben, amikor is Jim Morrison megmutatja Ray Manzareknek verseit... http://www.youtube.com/watch?v=6O6x_m4zvFs Morrisont elvitték a hollók... Ezeket az éveket már sokan felemelték és vissza is húzták, de engem mindig elkap a hév…..