Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugtalan

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy szívatás, mert sok ember belefut ebbe a problémába. Ha action-nel próbálja átméretezni a képeit, akkor a mappában szét kell válogatni az álló formájú képet a fekvőtől, különben el fogja rontani a szkript a méretezést. Éppen ezért a fórumokon mindenféle intelligens…..
nyugtalan 2015.02.06 18:20:57
@BonFire:
Ó, akkor itt van a kutya elásva.
Igen, 8.0-ás, ezt szoktam meg, tartok, hogy az újabb verziókban még kevesebb feladatot tudnék elvégezni.

Egyébként csoportos átméretezés ebben a régebbi verzióban eleve nincs?
nyugtalan 2015.02.06 18:41:39
@BonFire:

Köszönöm a tippet.
További kellemes videókészítést. :)
„Vidáman integető szlovákok egy nagybevásárlás után. A parkolóban már jól látszik, hogy sok a szlovák. Az elektronikai termékek olcsóbbak. De a gyenge forint miatt a szlovákoknak amúgy is minden kevesebbe kerül. 20-25%-kal fizetnek kevesebbet a szlovákok ugyanazért a…..
nyugtalan 2009.03.09 18:08:31
@es2300:
Leszállok keletin, rakás cigány mindenhol, felszállok a nyugatin, minden sarkon cigány.... de ettől még nem cigányozlak le, és nem cigányozom le a csonkaországi magyarokat! Elvárom azt, hogy a Felvidékről érkező embereket ne kizárólag szlovákozzák!
Főleg országos médiában! Inkább f@szozzanak le, ha nem akarják azt mondani, hogy elszakított területen élő Magyar, de semmiképpen se szlovákozzanak!!!
nyugtalan 2009.03.09 18:39:55
@es2300: Nem a lényehet vetted le a dolognak..
Magyaroszágon van sok-sok cigány, van sok-sok magyar. Felvidéken van sok-sok szlovák és sok-sok /kicsit túlzok, aszimilálódunk :( / magyar. Na, én attól, h sok a cigány odaát még nem cigányozom le azokat, kik átjönnek Felvidékre síelni.
Rosszul fogalmaztam ezekszerint...