Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.emma

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vizhang a lokálpatriótaság 2009.10.17 20:18:00
Végel László internetes honlapját olvasva  az embert a kozmopolita szellem érinti meg. Először olvastam ilyen gondolatokat itt, a Vajdaságban, ahol az ember vagy a magyarságát hangoztatja, vagy pedig a magyarságát palástolja. Hja, hol van tehát a határ a nacionalizmus és a…..
Nem volt ám olyan messze a comment.com a Torgyán hasonlattal a minap. Szerencsétlen párhuzam volt, de bizonyos értelemben megállja a helyét. Nenad Čanak végülis a szerb politikai élet Torgyánja lett azáltal, hogy beköltözött a Big Brother házba. Józsi főz. Ő meg beköltözik. Jó…..
vizhang tudatrepedés 2009.03.12 12:21:07
Mi a szabadság? A választás lehetősége? Mit választhatok? Választhatom az önmegsemmitsítést, az önterrort a mazochizmus különböző formáival, választhatom a határnélküliséget, a pillanatnyi gondolat diktálta irányt... Választhatom. Választhatom az akarat szabadságában…..
vizhang ma 2009.03.10 12:31:00
Állok az üvegajtó előtt Leával a karomban. Tágra nyílt szemek. Szorítja a karomat, kapaszkodik. Az imént ébredt. Nyolc hónap, ennyi csak az övé. Belefedkezek ezekbe az álmodó, örökké kíváncsi, életre éhes kicsi szemekbe. "Előtted az élet" - mondom neki. Hej, mely…..