Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lénuska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan hiszik, hogy azok, akik nem vállalnak gyereket, az életük valamely pontján meg fogják bánni ezt a döntésüket. Lehet, hogy csak idős korukban, mikor nem lesz kihez szólniuk. Lehet, hogy előbb. De rengeteg ember meg van róla győződve, hogy a teljességhez elengedhetetlen, hogy gyerekünk…..
Lénuska 2020.11.29 08:33:37
@Lorrh: :):):)
Az a büdös kölök...:):):)
Nem tudtam volna kihagyni őket az életemből.:):):)
A családpolitikával, családtervezéssel kapcsolatos közbeszéd hangsúlyos részét képezi idehaza az a jelenség, mely szerint kormányzati és ellenzéki politikusok rendre azt latolgatják, hová szülessen és hová ne megfelelő számú gyerek, és hogy mely körökben mennyi a megfelelő létszám. Mindeközben –…..
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet konferenciát tartott a hét elején "Médiatudatosság az oktatásban" címmel. A konferencián természetesen Hoffmann Rózsa is részt vett. A 2 napnyi konferenciázgatásból a köznevelésért felelős államtitkárunknak 2 dolog jött le,…..
Lénuska 2013.11.15 21:13:53
@Dr. Fotos: Saci! Nincs könyve a gyerekednek?
Hm! Hogy te mennyit tudsz rinyálni!:)
Nagy a felháborodás Szegeden. Egy helyi óvoda ugyanis változtatott eddigi gyakorlatán és a gyerekek új, merőben meglepő jeleket kaptak, az eddigi vödör, lombos fa, maci helyett a most kezdődő óvodai tanévben. Az egyik középső csoportos kislány új jele például az eddigi mókus helyett „pina” lett. Egy…..
Lénuska 2013.10.24 19:17:50
Mércse Pál a Közös ország - Közös iskola! tüntetésen elhangzott beszéde: Nem voltam felzárkóztatott. Egy átlagos általános iskolába jártam. Engem is csúfoltak, mert cigány vagyok. Tudom milyen. Mégis, most, 8 év után beiratkoztam újra az iskolába. Féltem attól, hogy…..
Lénuska 2013.05.31 13:25:43
@Hell István: Úgy legyen!
Fodor András könnyfakasztó, gyönyörű költeménye legyen az útravaló mindenkinek keddre. "Erős vár a Mi Istenünk! Talán azt izeni nekünk:Hogy maradjunk méltók arra, ahogy mellénk állt a bajba...Az első békemenetünk, megmentette, kit szeretünk:Mózesünket, Kossuthunkat, a mi…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..