Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabesz77

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaszkadőröket megszégyenítő mutatvánnyal úszta meg a baleset egy motoros. Egy autó fedélzeti kamerája örökítette az esetet. A figyelmetlen férfi egy kereszteződésben beleszaladt egy autóba, majd az ütközés után tulajdonképpen átbukfencezett a motorháztetőn. A motoros a…..
csabesz77 2012.10.06 15:56:45
@miklos.rabai: Nem csak Amerikaban, hanem Irorszagban is ugyanigy mukodik. Sarganal mar az egyenesen haladok megallnak, a nagyivben kanyarodok, akik beragadtak, el tudjak hagyni a keresztezodest. Akar 2-3 auto is.
A fenti esetben nagyon ugy nez ki, hogy a motoros meg messzirol erzekelte ez necces lesz, ezert odahuzta neki. Az autos latva, hogy a lampa valt, ezert megprobalta elhagyni a keresztezodest. Arra nem szamitott, hogy a baromja nem fog megallni! Azt nem tudom ilyenkor ki a hunyo, de a motoros nagyon bator volt!
Michael Knight Égjen a zsír! 2011.06.05 17:20:00
Majd éppen Lázár János mondja meg, hogy miből álljon a McDonald's hamburgere! Még szerencse, hogy a Coca-Cola receptjét egyelőre nem akarja átíratni a kétharmaddal...Azt hiszem, rájöttem! Csakis Lázár János lehet a miniszterelnök titokzatos bohócügyi államtitkára! Nem is lehet…..
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
csabesz77 2011.03.24 10:51:27
@Viktus: Csak azt ne mond nekem a gazdagok nem használták ki ezt a befektetési formát! Ami a középosztály illeti az kikből állt? Csak mert az ország keleti felében olyan emberek éltek-élnek akik vagy nagyon jól éltek vagy nagyon nem! Nagyon minimális volt a középosztály! Azok is inkább az állami szektorból kerültek ki! Adókedvezményt meg csak az kap akinek van befizetett adója!Ja és nem mindegy mennyi!Nem akarlak megbántani, de nem úgy tűnik, hogy sokat nélkülöztél volna az elmúlt 20 évben!
csabesz77 2011.03.24 12:05:06
@Exploiter: Köszönöm! Én ezt próbáltam fentebb elmagyarázni csak egy kicsit más aspektusból! Jobban fogalmaztál mint én és igazad van! Ennyi lenne a lényeg!
csabesz77 2011.03.24 12:17:27
@ZF2: Ez teljesen így van! Ezt jól látod! Én is, a párom is és még sok magyar szeretne egyszer hazamenni a barátokhoz, a családhoz. Az is igaz, hogy megváltozik a világnézeted egy idő után. Én úgy érzem sokat tanultam az itteni (Dublin) multikultúrális gondolkodástól!
Schmitt Pál nem hülye – ezt mindjárt az elején szögezzük le. Amikor a minap kipattant államfőnk legújabb nyelvi ámokfutásának híre, sokan nem így gondolhatták. Kéretik revideálni ezt az ítéletet! Schmitt Pál csak a dolgát végzi: amikor bohócot csinál magából,…..
Jelentősebb forgalmú kereszteződésekben, ahol egy sáv nem elég, sok helyen épült kétsávos körforgalom az országban, de az autóvezetők egy része abszolút nincsen tisztában a használatával, pontosabban annak szabályaival, ezért nem ritkák a balesetek. Van viszont egy jó…..
Félrefordítások Nagy mellek! 2009.03.23 06:39:00
A cím természetesen nem hatásvadász (ilyet soha nem tennék...), hanem korrektül jelöli Dóra beküldésének témáját. Erről a linkről van szó, konkrétan erről a részről (a lap legalján):"Men Are Stupid... And They Like Big Boobs" - vagyis magyarul: "A Férfiak…..