Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semmirekellő

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Compaq 6720s lshw eredmény 2011.03.31 22:36:00
root@tolvajp:~# lshwtolvajp                       description: Notebook    product: HP Compaq 6720s    vendor: Hewlett-Packard    version:…..
Publius Rasszistázás helyett 2011.03.20 13:24:00
Ami ma Gyöngyöspatán történik, az (igen, Budáról nézve is) hátborzongató. És nem csak azért, mert a közbiztonság szörnyű; nem csak azért, mert félkatonai szerveknek kell betartaniuk a rendet; hanem azért, mert egyszerűen nem lehet rá jó válaszokat adni.  Nézzük…..
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
Semmirekellő 2010.12.08 16:59:08
www.cosic.esat.kuleuven.be/keeloq/

"an attacker can purchase a cluster of 50 dual core computers that will find the secret key in about two days."

Az a kocsitolvaj, akinek módjában áll 65 percig folyamatos mintát venni, tehát ellopja a távirányítót, összerak egy ilyen számítóklasztert, és kiszámoltatja vele, az el fogja kötni a kiszemelt verdát, még ha a rendőrpalota közepére állsz is be.

Nemrégiben megkérdeztem az utcán egy rendőrt, hogy ha bűncselekmény ér, vagy bűncselekményt látok, akkor vajh mit tehetek. Ott tarthatom a bűnözőt a rendőrök kiérkezéséig. Ha nem akar ott maradni, akkor akár erre kényszeríthetem is.
A demokrácia utolsó bizonyítási lehetőségét kapta Kaliforniában, a bennszülöttek ezekben az órákban saját kezűleg dönthetnek a marihuána legalizációjáról. Holnap reggelre kiderül, lesz-e forradalom a szavazófülkékben, sikerülhet-e erőszak nélkül aláaknázni beteg…..
Életjelet adott magáról a Kendermag Egyesület a kor szellemének megfelelően Facebookon, hogy idén is lesz valami májusi heppening. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a május 2.-i Global Marijuana March-csal nem egyidőben, hanem megint szuperbénán anyáknapjára hivatkozva egy héttel…..
Stop Szmog történelmileg mutatott rá a szkíta törzsek egyszerű, de hatásos kenderfogyasztási szokására, amihez azért a helyi természeti adottságokra is szükségük volt: Most, hogy egy nagyszerű kiállítás mutatja be a szkíták aranykincseit, érdemes fölidézni, mit írt róluk…..
A válság óta sok Economist-cikket átvett a magyar sajtó, de a legutóbbi drogos melléklet valahogy nem jutott el a tudatukig. Fura, pedig az összes drog legalizációjára szólítanak fel. Alcíme: a tiltás megbukott, a legalizáció a legkevésbé káros. Igaz, ezt mondták 20 éve is, de…..
Semmirekellő 2009.03.09 15:34:32
Vegyünk egy fiktív példát, aki hangsúlyoznám nem én vagyok, csak szeretek első szám, első személyben írni! :)

Felvettek Magyarország egyik nagy múltú egyetemére, ahol bár nem az elvárt tempóban, de haladok a diploma megszerzése felé. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy drága az ingyenes oktatás, így kivettem 2 félév passzívat, és termeltem tavaly kb 3,5 millát leadózva, legálisan, bár végtelen munkával. Most újra felvettem a fonalat az egyetemen, és az előírt 30 kredit helyett 48 kreditet csinálok épp. Mindemellett néha elszívok egy spanglit. Remélem, jön előbb-utóbb egy rendőr, aki majd szépen előzetesbe rak, onnan bíróságra megyek, ahonnan elküldenek elterelésre, ahol elmondják nekem, hogy mi a rossz a drogozásban, bár drogellenes kortárselőadóként azt hiszem, van erre némi rálátásom. (Nyugi, előadást soha nem tartottam, csak a tanfolyam, papír van meg) Remélem a mai magyar értelmiség nagyon nagy részével ugyanez elő fog fordulni. Egyetemen azt látom, hogy legalábbis az én ismerettségi körömben nagyon kevés olyan ember van, aki nem próbálta ki a canabist. Csukjuk le a 35 év alatti értelmiség alsó hangon 2/3-át, mert legalább egyszer megbotlottak, és akkor majd minden szép, jó lesz? Rendben. Pontosan mennyi időre szeretnétek egy Budapest méretű börtönt, vagy elterelő központot felhúzni, és üzemeltetni? Annak a 8,5 milliárd forintnak, amit az állam a drogok üldözésére fordít, nem lenne jobb helye az oktatásban vagy az egészségügyben? Vagy esetleg a prevencióban? Igazatok van, sokkal értelmesebb ezt az összeget arra fordítani, hogy alkalmi fogyasztókat bélyegezzünk meg, és tegyük tönkre az életüket. Biztos vagyok benne, hogy MekkMester, és barátai sokkal jobban képben van a témával, mint ebben a filmben megszólaló emberkék, akik már csak a "narkó filterén keresztül" látják a világot.
www.youtube.com/watch?v=9xvNjhnG3p4

UI.: Nem lehetne egy olyat, hogy egy alaposabb kérdőív, a drogokról, annak hatásairól, a magyar jogrendről, és aki ezt kitölti x%-ra, annak a neve előtt megjelenik a kommentelésnél egy jelzés, hogy ő sejt valamit a témáról, és úgy jön osztani az észt, hogy van miből?