Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adelheidsmith

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te hogyan tennéd túl magad az imádott feleséged és kisfiad elvesztésén? Hogyan élnéd meg, ha egyedül maradnál a 4 éves kislányoddal, miután a férjed meghalt? Mit éreznél, ha a lassan felépített életed és az álmaid egy csattanással darabokra törnének? Éld át Tristan és Elizabeth történetét te…..
Előre le kell szögeznem, hogy a romantikus irodalommal hadilábon állok. Sok-sok éve olvastam utoljára a témában, de néha muszáj elhagyni a biztonságos zónát és kikacsintani a világra.  Az írónő, Milly Johnson..
  Ha vérig sérted, hozzád megy?..
adelheidsmith 2016.10.11 19:14:24
  Néhány hónapja nem kicsit meglepődtem, amikor kiderült, hogy ismerek baseball játékost. Pláne olyat, aki itthon játszik. Az első reakcióm az volt, hogy el kell vinnie egy meccsre! Imádom a sportokat (na nem annyira űzni, mint nézni, de értitek :D ). Pár hónapot ugyan várnom kellett, de eljött a…..
Milyen piszkosul nehéz munkát kapni?? Az alábbiakban megosztom véletek miről is van szó!Több száz Céget,Alapítványt, Egyesületet, Vállalkozást kerestem fel és zaklattam, de hiába! 2008. decemberében mint kezdő vak elkezdtem dolgozni egy KFT-nél Marketing előadóként.…..
adelheidsmith 2012.01.16 00:58:27
Dátum: 2011. december 03 szombat.Helyszín: Kecskemét SOS Gyermekfalu. Szombat reggel 07:30-kor Laci barátom megérkezett házunk elé verdájával.Ezután elindultunk Ervinért és vakvezető kutyájáért Bogyóért. Fogalmam nincs hol vettük Őket fel de az biztos, hogy ott is olyan…..
2011. december 01, csütörtök reggel 07:00 óra környékén a XIV. kerület Egressy Út villamos megálójában várakoztam, a jó kis reggeli hidegben.Szokásomhoz híven mindig úgy érkezem, hogy az orrom előtt megy el a villamos, na ez most is így történt. Nem kellett sokat várni a…..
2000. évben kerültem be a látássérültek „világába”. Kezdőként még nagyon nyitott voltam mindenre, közlekedés tanulás, Braille írás-olvasás, stb. Ismerkedtema „vakos” dolgokkal, eszközökkel, szakemberekkel, különféle módszerekkel. Tehát először a…..
adelheidsmith 2012.01.16 00:30:14
2011. Október 14-én feleségemet, Czikoráné Szabó Évát az Uzsoki Kórház Neurológiai osztályáról, délelőtt 11óra magasságában az AMS mentőszolgálat autója elszálította.A cél állomás: International Medical Center (IMC) 1062 Budapest, Dózsa György út 112. ide…..
Jóestét! Szép napot!  A múltkor esett meg az az eset, hogy az asszonyal elmentünk egy élő koncertre. Az odajutással nem volt gond, mert a taxis tudta hova kell menni. Na most ez nem minden taxisra igaz, ezért szokták az utast körbevinni a városon egy kis…..
adelheidsmith 2012.01.16 00:07:10
Milyen jó az őszi 20 fokban, a melegnek mondható lakásban ülni, miközben erősen elfogy az oxigén.Mit csinál ilyenkor az ember? Na ná hogy kinyitja az ablakot!Na de miért jó a földszinten lakni? Vannak előnyei: Például az asszony nem tud fenyegetőzni: ha nem mosogatsz el kiugrom az…..
A nevem Czikora Róbert, 30 éves vagyok. Salgótarjánban születtem. 1983-ban diagnoztizálták az 1-es tipusú cukorbetegséget.2000-ben a Szécsényi Lipthai Béla Mezőgazdasági Iskolában végeztem, Lótenyésztő szakon. Ezután 2001-ben Salgótarjánban a HÉT Szakképzési BT-nél sikeres…..
Sikerült elveszítenem egyensúlyom, és összezavarodni.. Vagyis csak azt vettem észre magamon, hogy fáradt vagyok, és elfelejtek dolgokat, amiket mrá tudnom kellene. kurzusok a gyerekeknek, kaját, csomagolok, de piát már csak uccso pillanatban,vagy apró házimunkákat..Volt tréningem is,…..
Hol is kezdjem, hol is kezdjem..Kezdem a munkával...néha úgy érzem, h a család mindent megcsinál...majd erről még beszélek anyukával...úgy érzem ezen változtatni kell:-) ..Anyuka olyan rendes, h szerzett nekem takarítói állást is..minden csütörtök, és pénteken elmegyek…..
Eltelt az első hét, és még mindig szerencsésnek érzem magam...Józsi hány hetet adtál a gyerekekkel kapcsban?? Szóval igazából csak pénteken volt, amikor anyuka majdnem egész nap távol volt, akkor fel is kellett emelnem a hangom a gyerekeknél, és többször mint 10 x el kellett…..
Szóval sikeresen megérkeztem Hétfőn Londonba..olyan sikeresen, ahogyan mások nem nagyon a repülőn:-) Sztem én voltam az egyedüli, aki nem evet előtte, így az még az örvény sem tudott kifogni rajtam. Nem éreztem semmit a gyomromban holott nagyon erős örvénybe keveredtünk. Melettem…..
A cím itt arra utal, hogy mennyi elszólásom van, a beszólás meg csak Józsitól jönnek:-) Én félrebeszélek, elszólok, ő pedig beszól!Én velem minden rendben azon kivül hogy a fogorvosom egy fa.....fe...... és nem tud egy rohadt hibás fogat megtalálni...fáj a fogam, pedig ha Csabi…..
A főcímmel jelzem hogy Józsi megérkezett, és kéepaslapot is kaptam a családtól. Köszönet!egyik nap voltam egy rádió felvételen, ahol egyik észt énekes vett részt, olyan családia közeg volt, mert kb mx 80 an lehettünk, és ingyenes volt! Neten lehet hallgatni pár számot sztem…..
De én csak januárba tervezem:-)Ha szeptemberre is jár szabi, és beleegyezik a tutorom, akkor mégis jan 28-án megyek haza, és február 13 ig maradok. Egész jó, hogy 2 nap szabi jár havonta. Bár minta ha ezek a jeygek drágábbak lennének!De mindegy, várom a válaszát, és amint…..
  II. Edevis   A Nagyterem még szebb volt, mint ahogyan az emlékeikben élt. A manók kitettek magukért, akárcsak az égiek, akik verőfényes, gyönyörű napot rendeltek mára. A mennyezet eredetijét meghazudtolva kéklett, és a nyár szinte kézzel fogható volt körülöttük.…..
6   Harry saját magától biztos nem tudta volna megmondani, hogy mennyi ideig volt eszméletlen, mikor felébredt; akár egy óra, akár egy hét is lehetett, mindenesetre kivételesen kipihentnek érezte magát. Madam Pomfrey, mikor meglátta, hogy felébredt, nyugodtan tájékoztatta őt,…..