Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba1975

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszer felvetődik az a kérdés a vagyonmegosztási pereknél, hogy az is kérhet-e lakáshasználati díjat, aki úgymond „önként” hagyta el válás előtt a közös lakást, mert a másik fél olyan helyzetet teremtett,  amely lehetetlenné tette az együtt…..
Csaba1975 2011.06.20 23:38:29
Nagyon köszönöm a kommenteket, külön fogsunder -nek köszönöm a válaszát.

Az igazság az hogy már kínunkba írogatunk a párommal különböző fórumokra és próbálunk infókat szerezni.

Van egy ügyvédünk, aki már elégé beteges, de viszonylag még bírja a dolgokat megbízunk benne. Ö ismeri az ügyünket az elejétől a végéig.
Néztünk már ügyvédeket, hogyha valami komoly baj történne vele, akkor tudjunk váltani sajnos ez bármikor, előfordulhat. Egyetlen egy ügyvéd sem vállalná az ügyünket ez komoly.

Hét éve tart a vagyonmegosztás a párom és a volt férje közt.
A párom különvagyoni ingatlanából akar tulajdon jogot szerezni.
A válás oka – karácsonyeste a párom meglátta a férjét csókolózni a férj saját unoka húgával.
Volt, hogy megverte a volt férje a páromat.
Hét év alatt több bűncselekményt is elkövettet a volt férj a párommal szemben,
Rágalmazás vétsége (1 év próbára bocsátást kapott), hamis tanúzás, amit nem akar a bíróság kivizsgálni a vagyonmegosztás során többszöri kérés ellenére sem, bár az Ügyészségen nekünk adtak igazat a hamis tanúzással kapcsolatban.

Röviden - az ingatlan különvagyon a telken áll egy garázs, ami a házasság alatt épült
A párom és az szülei segítségével – a bontott építőanyagokat a szülők biztosították az erről szóló hivatalos bizonyítékokat beadtuk már a bíróság részére.
A volt férj a közös házasságuk alatt ( 15 év alatt nem dolgozott sosem) rendelkezett saját örökséggel Ö azt állítja, hogy ezt befektette a garázsba és mellette nagyon sokat dolgozott feketén és amit így keresett azt pedig a lakásba fektette és ezért jár neki a tulajdonjog.

A szomszédok hiába mondták a bíróságon hogy a lakásban történt kisseb javításokat is a párom szülei és Ők végezték a bíróságon a volt férj továbbra is össze-vissza hazudik.

A volt férj öröksége három millió ft volt ebből Ö maga már többször is elismerte, hogy szerszámokat vásárolt és egy kocsit másfél millió forintért.

Majd máskor azt mondta, hogy a három millió forintot befektette a garázs épületébe, sajnos hozott már több hamis tanút is. Én a hét év alatt készült jegyzőkönyvekből és a volt férj bíróság részére irt leveleiből össze ollóztam a tanuk ellentmondásait, kértük a bíróságot még 2009-ben hogy ezekre válaszoljon a volt férj ezt jegyzőkönyvbe rögzítette a bíró a másik fél ügyvédje azt válaszolta hogy 15 napon belül válaszolnak rá, most 2011 –et írunk válasz még nincs.

Tavaly új bírót kaptunk a (másik nyugdíjba ment), egy picit, jobb mit az előző.

Röviden próbáltam leírni a dolgokat, de egy dolgot még leírnék a volt férj jelenlegi felesége bírósági dolgozó nem ott ahol a per folyik, fontosabb beosztásba is sorolhatjuk a munkakörét tehát nem mint takarítónő nem tudom hogy számíthat e ez valamit.

Üdv. Csaba
Csaba1975 2011.06.28 12:19:36
A liftajtó szétnyíló szárnyai minden kreatív fantáziáját megmozgatják. Ennek is köszönhető, hogy annyiféle reklámot láttunk már liftajtóra szabva, hogy lassan fel kell venni a felvonókat az ATL médiumok közé. Volt már itt ingszékszakítós-supermanes, épphogy össze nem…..
Csaba1975 2009.04.21 14:44:46
A Patinás Lámpa Kft-t 2008-ban „Denkmal aranyéremmel” díjazták.A teljes egészében magyar tulajdonban lévő, klasszikus és art-deco stílusú exclusive lámpákat gyártó cég, termékeinek minőségével, választékával, egyediségével és esztétikumával érdemelte ki a…..