Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biene Maja

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sepultura - The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart(Nuclear Blast) Léteznek tevékenységek, melyeket 2013 novemberében már nem abszolválhatunk büntetlenül. Például magától értetődő, hogy nem limbózunk és nem activityzünk házibuliban, nem kínáljuk kiwiszörppel…..
Aki nem jutott be a Belga évzáró müpás koncertjére 30-án, az vigasztalódhat ezzel a gigantikus interjúval alább, ahol Bauxit és Mégötlövés beszél az új lemezről, magukról, a politikáról és a hazai hiphop színtérről. Hosszú, de érdekes. (Fotók: Bődey…..
Imperial State Electric – Reptile Brain Music(Psychout Records) Paul MacLean neurobiológus 1960-as években kidolgozott modellje szerint az emberi agy három rétegből épül fel, amely az evolúció három lépcsőfokához köthető. A legfiatalabbnak tekinthető agykéreg és az emlősökkel…..
Biene Maja 2013.12.29 10:46:32
Az Ilyen a valóságban nincsen című dalukhoz forgatott videót a TEJ, ami most a Lángoló Gitárokon debütál. A forgatás háttérsztorija egy brazil szappanopera-írónak is becsületére válna. Intrika és cselszövés övezte ugyanis a háttérmunkálatokat, mégpedig egy magát valaki…..
Biene Maja 2013.11.21 19:30:28
A Chicago Bears bejelentette, hogy tartalék sérültlistára tette a cornerback Charles Tillman-t. A védő tricepsz sérülés miatt került a listára de felépülését követően még visszatérhet az idei szezonban. Ez már a sokadik csapás a Bears védelmére nézve hiszen…..
A Jam Balaya (Ketioz, Rambo) és a Vészk'járat (Phat, Siska Finuccsi) tagjai álltak össze, hogy Egyenlők név alatt kihozzák az Aranykor című lemezüket, amiről el is készült az első klip, méghozzá SP, azaz Éder Krisztián rendezésében. A videót Tatabánya egyik nyomortelepén…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
A zeneipar ugye válságban van, ezt mindenki tudja. Kanye West is, aki most csatlakozott azokhoz, akik a lehető legnagyobb felhajtást csapják egy-egy új daluk, albumuk mellé. A rapper péntek este, New Yorkban, egy házfalra vetítette ki magát, illetve mutatta be ezzel együtt a New Slaves…..
In Vain – Ænigma(Indie Recordings) Az In Vain egy hónapja megjelent Ænigma című albumával az év egyik legfontosabb lemezét tette le az asztalra, legalábbis ha a szűken értelmezett death/doom műfajokat nézzük, de akár azon túl is. A norvég zenekar harmadik sorlemeze az Ænigma,…..
Biene Maja 2013.04.17 10:27:42
Az eheti klipmegosztás legerősebb alkotása kétségtelenül Rudimental klipje, amiben egy amputáción átesett BMX-es felépülését követhetjük végig egészen az első körökig a félcsőben. A Crystal Fighters és az Iron and Wine videója viszont elég nehezen definiálható, nem úgy,…..
Tavaly jelent meg az Angertea Nr. 4: Songs Exhaled című lemeze, amiről a No Computation dal márciusban felkerül majd a neves Terrorizer metálmagazin CD mellékletére. Most viszont nem ennek a klipjét mutatjuk be, hanem a frappáns című Meeting Satan on the Way to Personal…..
Biene Maja 2013.02.26 12:51:31
@nál: hallod, nézzed már meg mégegyszer, hátha kiézed az iróniát :)
Amilyen jó zenék kerültek be az eheti klipmegosztásba, annyira középszerűre sikerült a legtöbb hozzájuk forgatott videó. Nick Cave és a Bad Seeds persze kivétel, de Dizraeli klipje is rendben van, kár hogy nem értjük a történetet. A Szigeten forgatott a Dope D.O.D., a Two Door…..
A Babazsúr január 28-án adja ki a Kocsi-út az éjszakában című kislemezét abból az alkalomból, hogy 27-én volt Ady Endre halálának 94. évfordulója. Adynak ma is üzenete van, amit a költő versének megzenésített változata kitűnően példáz. Azért választották…..
A kanadai Fucked Up kiadta első videóját a David Comes To Life lemezéhez. A Queen Of Hearts dalra készült klip ugyanolyan rendhagyó, mint maga az album, és megnézése előtt érdemes meghallgatni eredeti formájában is a számot:..
Te is az utolsó pillanatra hagyod a karácsonyi ajándékok beszerzését? Nem dőlt el, kinek mit veszel? Az Espresso Shopban kedvedre válogathatsz az Italicumok közül. A shop illy kávékat és kiegészítőket árul. Ma, december 16-án ráadásul ingyenes szállítási napjuk van. Tehát ma…..
Biene Maja 2010.12.16 10:13:15
Irgalmatlanul vicces / szörnyű videót talált Tommylooz barátunk a blabbermouth.net-en: a Metallica egyik múlt hetin buliján a Seek & Destroy alatt fekete léggömbökkel szórták tele a színpadot, Hammet meg unalmában belerúgott párba izomból. Aztán jött a videó 20. másodperce,…..
A 80-as 90-es évek egyik legnépszerűbb európai popcsapata jövőre új lemezzel tér vissza, amihez természetesen turné is jár, az egyik állomás pedig Budapest lesz június 1-én. Marie Fredriksson és Per Gessle Roxette név alatt eddig 75 millió albumot adtak el, és összesen 33…..
Idén is megrendezik, most éppen Madridban az MTV Europe Music Awards díjkiosztót, amihez automatikusan jár egy helyi esemény is, az MTV EMA Regional Awards. Ezen öt magyar zenekar indul, 2010-ben egész pontosan a Hősök, a Kiscsillag, a Nemjuci, a Neo és a Kolin. Az öt közül egy csapat…..
Legújabb értekezésem tárgya olyannyira autentikus karakter, hogy Szabó Gyula narrátori közreműködésével akár csírázó paszuly is lehetne egy Magyar népmesék epizódban. Vagy netalántán csodatevő szellem, aki egy megdörzsölt demizsonból bújik elő. Legalábbis első látásra.…..
Vastagbőr Budapest Tv a HVG ellen 2009.05.05 11:01:00
A Budapest Tévét mindenki ismeri, főleg a jósdájuk híres. Kezdőknek elég abból két percet látni, máris képet kapnak a csatorna és törzsgárdájának szellemi színvonaláról. Ínyenceknek, kételkedőknek ajánlom még Anettkát és a telefonon gerincműtő hapsit. Szóval a BpTv…..
Na, most aztán lehet miről beszélni, hiszen lesz Sinead O’Connor, Milli Vanilli és Sandra, de azért akad jó is, mint pl. a Pink Floyd a Twisted Sister és a Sepultura. Jó szórakozást! Sinead O’Connor – Fire Of Babylon Sinead O’Connor nevét a világhíres Nothing…..
Biene Maja 2009.05.05 10:27:03
@onlythenames: ha megnéznéd a linket a sepultura végén, akkor látnád, hogy a J.B.O. az, amire te gondoltál és az nem sepultura with pavarotti...
Biene Maja 2009.05.05 13:05:51
Heaven And Hell – The Devil You Know (2009 Rhino/Roadrunner) A Black Sabbath egy intézmény. Szokták imádni és nem szeretni, szokták csak az Ozzy Osbourne-os korszakot isteníteni, vagy kizárólag a Ronnie James Dio-s lemezeket kedvelni, ám egyvalamit ritkán szoktak: nem elismerni a…..
Biene Maja 2009.05.04 11:23:38
@redriot77: Maximálisan egyetértek veled!!!!

Azt meg el kell ismerni, hogy ez nem egy izgalmas lemez, mindenesetre ezek az "öregek" bármikor jobbat csinálnak, mint a most trendi fosok :)
10 éves a Fish! zenekar, ennek örömére május 1-jén a Dürer Kert színpadán engedik szabadjára a halakat. Minket pedig meglepnek egy új lemezzel. Krisztián, aka. Senior Hal mesélt az új számokról és arról, hogyan tennék tisztába a magyar lemezipart. Plusz természetesen, ahogy…..