Regisztráció Blogot indítok
Adatok
occidentalista

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
folytatás innen: Madjar vagyok, turista3. A madjar-magyar rokonság harmadik, és egyben mindenki számára a leghihetőbb bizonyítéka a madjar és a magyar népnév szemmel látható, sőt esetenként füllel hallható egyezése, azonossága. Írásom további részében ennek a…..
occidentalista 2009.03.09 09:34:57
Kedves Szerkesztő Úr!
Noha a gép forog, az alkotót nem hagyják pihenni. Remélem, megelégedésére szolgál, hogy nagy tudósaink mind jelen vannak a huzavonában, melyet nemrégiben létrehozott csőrösikomája gerjesztett. Sajnálattal vettem azonban tudomásul, hogy valahogy mindannyian kissé tévútra vergődtek, és nem találják az igaz utat.
Én meglelém.
Ó szörnyű elmesélni, hogy mi minden van ottan.
Hát ottan van a tudományos bizonyosság, amelyhez személyesen jutottam hozzá.
Mivel roppant kíváncsivá tett a magyar őstörténet, komplex megközelítési módszert alkalmaztam, mely éppúgy magában foglalja a genetikai, lingvisztikai megközelítéseket, mint az érzékszervi elemzéseket.
A kutatás kezdete a genetikai megközelítés volt, melynél most meg is állanék, a többi tesztről később.
A kutatásban résztvevő személyek: finn, lapp, ujgur, kazak, türkmen, özbeg, mongol (halha és burját), iráni, kazár, és a kontroll csoport képviseletében egy belga, két francia és néhány thai /HÚÚÚ! Csak hát ez többe került…/ (hátha mindenki téved – esetleg még én is) nőnemű egyedek.
Annak érdekében, hogy az összehasonlításban a pártatlanság és megbízhatóság uralkodjék, magamra vállaltam a fentiek mindegyikének vizsgálatát.


Konklúzió:
A fenti vizsgálatok a nosztratikus elméletet igazolják. Ez azonban nem hozható kapcsolatba Márianosztra elnevezésével, sőt, a ’nosztratikus’ terminust – saját részvételem folytán - inkább ’meuszisztikus’ gyanánt módosítanám, mely nem tévesztendő sem Mickey Meusszal, sem Mickey Zeusszal, noha ezen hősök mindegyike természetesen magyar volt. Szöges ellentétben a vitában résztvevők azon csoportjával, akik a lehetőségek közül az EGYIK mellett tették le voksukat, az igazság a mindegyik a mi rokonságunkhoz tartozik változat. Hogy milyen volt a finn vizsgálati alany szőkesége, nem tudom már, ugyanígy a halszagáról sem tudok beszámolni. A nyelvészeti megközelítés arról tanúskodik, hogy a finn nyelv lágy, puha, nedves, és kitűnően illeszkedik más nyelvhez, így a nyelvi illeszkedés rendkívül fejlett a finnben. A finn nőben mindenképpen, a finn férfiéról nem tudok beszámolni, de hát egyetlen tudós vizsgálatait nyilvánvalóan más tudósok igazolhatják saját kutatási eredményeikkel.

Gyakorlatilag minden vizsgálati alany nyelvével hasonlóak voltak a tapasztalataim, ennek megfelelően ki kell jelentenem, hogy az eddigi vizsgálatok tévútra terelték ófelmagyar őstörténetünk hipotéziseinek felállítását, hisz kerülve a lényeget, mellékszálak vizsgálatába bonyolódtak.

Egyéb organikus (=sexual organ) illeszkedésekről majd egy másik hozzászólásomban számolnék be, jelen esetben maradnék a nyelvi illeszkedésnél, melynek beható vizsgálata vezetett a nosztra/meusz-isztikus egyezés megállapításához.