Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozsi48

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Jozsi48 2012.11.20 08:03:52
Tegnap irtam a fenti hozzaszolast, mert ereztem, hogy nagy a csend a Toyobaru korul hat erre ma egy vadonatuj cikk egy tesztvezetesrol. totalcar.hu/tesztek/2012/11/20/toyota_gt86_elrontottak_hogy_jo_legyen/ . A cikk cimenek elso resze nagyon eltalalt. Erzik a Toyotanal is, hogy gaz van hat legalabbb imidzs szintjan eletben akarjak tartani de vegul is az eladasok fognak donteni. Ha tovabbra is megmakacsoljak magukat es a vasarloi elvarasokkal szembe mennek akkor eleg sok penzt fognak meg a projektbe belelapatolni. Arban amugy a konkurensek szintjet lottek be 30.000 euro de ez sok, sok egy GTI-ert vagy egy Maganert es sok egy GT86-ert is. Egyszeruen most a gazdasagi valsag kellos kozepen sok es mire 50 ev mulva lecseng a valsag addig ki tudja melyik autogyarto marad meg...
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Jozsi48 2009.03.17 11:41:15
@is: Igazad van, nem kell a mezogazdasag, csinaljunk jobb autokat mint a Mercedes es a BMW a VW-rol nem is beszelek es adjuk el a nemeteknek, mert vegul is megvan a know-how csak eddig nem vettuk elo. Vagy alazuk meg az Intelt, mekkora biznisz van a szamitastechnikaban! De mondook meg jobbat. Alakitsuk at a Fecsket es verjuk meg vele az F-22 Raptort, nem igaz ha a magyar valaminek nekifog az nem sikerul.
De ha enm megy meg mndig szerlhetunk ossze Philips tévéket, már ameddig itt marad a Philips vagy már elment?
Neolib paradigma Magyarorszaszagon? Mond meg mit nem adtak el bagoért amit még