Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ego85

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicseszett álló háború van. Vágjátok nem? Első V.H., lövészárokharc, több százezer halott néhány méter előrehaladásért (és a márciusi havazás volt a legkisebb bajuk). Nem nagyon mutatják a televízióban, mert nem üti meg a kis hazánkban Trvhko Thrko Trvtuko, mindegy,…..
 Kedves Szerkesztőség!Talán három hónappal ezelőtt jelentkeztünk a Talentométer (http://www.talentometer.hu/) nevű tehetségkutatóra. Aztán otthon Sopronban január elején volt a SopRock tehetségkutató (szakmai zsűri szempontjából szerintünk az egyik legjobb ilyen esemény),…..
Ma reggel kb. 9:30-kor megszülettek a Nicodamien ikrek, Írisz Nicodamien és Vince Nicodamien. Az újdonsült apuka, akinek lila lövése sincs még róla, hogy mi vár még rá az elkövetkezendő években, talán még olyan állapotban van, hogy tudja még fogadni a gratulációkat, bár már…..
Solrize : March Of  The Maraboo     Erre a csapatra L. Dávid (fogalmam sincs milyen néven szokott itt kommentelni) nevű bloglátogatónk hívta fel a figyelmünket egy Stonerblognak küldött mailben. Szívesen fogadunk egyébként bárkitől ötleteket, vagy kívánságot az ajánlókat…..
   BLACK RAINBOWS : CARMINA DIABOLO  Beszarás,hogy mennyi sztóneralbum található mostanában a neten,ami annyira gyenge és jellegtelen,hogy pár perc ismeretség után autómatikusan töröljük.Az olasz Black Rainbow második lemezéről viszont ugyanez nem mondható el.Kb olyan…..
Ego85 2010.04.17 01:42:56
  A nemrég újra kezembe akadt az Elvis Deluxe 2007-es Lazy albuma. Már régebben StonerWaszics felrakta a lemezhez készített videót, de még nem írtunk róla semmit. Volna mit... Meghallgattam egyszer, majd újra meghallgattam. Azután mégegyszer és azóta nem töröltem le…..
  Úgy gondolom, mindenkinek jól fog esni ez a kis hanganyag. Pláne, hogy itt a tavasz.Hallgassátok széles vigyorral és dagadó gattyával a Monster Magnet 2004-es Roadburni koncertjét. Get Stoned!..
Tessék szavazni, hogy Magyarországon is énekeljen Garcia Kyuss-t! Legalább a benzinpénzt megspórólnánk egy klikkel, amit nemesebb ügyek oltárán, akarom mondani pultján, sörcsapján lehetne feláldozni. Nincs regisztráció, csak e-mail cím, tehát egy ember több emailcímről...persze…..