Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VodevilX

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játéktörténelmi esemény volt a napokban: a Grammy-díjakért felelős akadémia nyilvánosságra hozta az 55. Grammy-díj jelöltjeit, és egy videojátékhoz komponált zene is bekerült a jelöltek közé. Tavaly már volt ilyesmi, sőt a Civilization IV főcímzenéje, a Baba Yetu nyert is,…..
VodevilX 2012.12.14 22:12:42
A Heroes of Might and Magic sorozat gyakorlatilag mindenkinek a szíve csücske, aki valaha próbálta az első három rész bármelyikét (én speciel a négyes-ötöst is szerettem a rajongók elsöprő többségével ellentétben). Anno a bejelentéskor kicsit alulkezeltük a hírt, hogy egy…..
Kudo Tsunoda, a Microsofton belül a Kinectért felelős csapat vezetője alighanem simán az idei világranglista élére ugrott nehézsúlyú-szabadfogású bullshitelésben a Game Informernek adott interjújában ezzel a fordulattal: Halo did an awesome job of building a first-person shooter…..
A jobban értesültek tudják, hogy a továbbiakban szó sem lesz Luke Greenfield 2004-es vígjátékáról – noha Ketchum műve (ti. a film alapjául szolgáló, azonos című könyv) a szó legszorosabb, legfájdalmasabb értelmeiben szüntet szüzet. A megtörtént eseményeket átdolgozó…..
Konzumpornó-sorozatunkban most a régi áron kínált, ócska sajtért való tülekedés képeit kínáljuk kedves olvasóinknak, készítette István. A Penny Market akciójáról itt olvashatnak többet, a felvételt megnézve semmiféle választási eredményen nem csodálkozhatunk.…..
VodevilX 2009.06.09 12:29:07
VodevilX 2009.06.09 12:30:42