Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biri66

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszteren minden rajta van, avagy az emberi hülyeség miatt elszabadul egy halálos vírus, amelyet csak a Déli-sarkon levő kutatóállomások személyzete, meg 1-2 atomtengeralattjáró legénysége él túl, azonban rájuk irdatlan mennyiségű megoldandó feladat hárul...
A tenger császára   Jang Bogo a tenger császára (787-846 egyesek szerint 841)Rövid életrajz Jang Boo eredete ismeretlen. A Sillai birodalom kiemelkedő alakja, aki megtisztította a tengert a kalózoktól. Évtizedeken keresztül a Nyugat-tenger (Yellow Sea) és a délnyugat Korea…..
Új rész(ek) Gye Baek (VII. sz.) 2012.12.06 10:00:00
Köszönet esztokamnak is a fordításért! A FELIRATOK KIZÁRÓLAG OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA,  AZ EREDETI FORMÁJUKBAN, .SRT FÁJLKÉNT TERJESZTHETŐEK, FILMEKRE FELÉGETVE MÁS OLDALAK FELTENNI SZIGORÚAN TILOS!  Film címe: Gye Baek 계백Műfaj: történelmi, romantikus,…..
biri66 2012.04.12 01:47:18
@petmaster: Megsértődtél. Sajnálom, ha az őszinte szavaimnak ez lett a hatása, de én nem vagyok egy mellébeszélős típus. Sehol nem írtam, hogy hagyd abba a munkát, sehol nem minősítettem a fordításodat. Csupán néhány felvetéseddel kapcsolatban leírtam a saját véleményemet.
biri66 2012.04.14 12:21:59
@petmaster: Két helyen is látok kész angol feliratot, de lehet, hogy mindkettő ugyanaz (nem néztem bele):
doramax264.info/~doramaxo/subtitles/2011/Gye%20Baek/
asiasub.blogspot.com/search?q=gye+baek&x=13&y=14
biri66 2012.05.17 08:00:09
@jadwiga: Tévesen gondolod, hogy a Gye Baek eltűnt az azsiaekkovei.hu oldalról. Esztókám révén tegnap felkerült a 21. rész.
„Meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős.” Az apuka a fia fotójával próbál csajozni, de hatalmas buktával. A kedves Levélíró igen tanulságos és meghökkentő történetet tálalt, még ha ő nem…..
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
biri66 2009.07.05 23:44:10
@Terror Dzsoni:
"Az a kár, hogy nem vassal verik ezt buta szalonnácit!
Be az autóba, ki a cigány telepre, kirakni megbilincselve, aztán 1 óra múlva összeszedni ami meg maradt belőlle! Soha többet nem magyarázna baromságokat!
A magyar trágyát meg nem bírósági határozatokkal kell "simogatni", hanem szarrá verni az összes iskolázatlan barmot!
s ha ez mind megvalósul, na akkor lesz itt szebb jővő!"

Én csak egy próbát kívánok neked: költözz el 1 hónapra egy szabolcsi faluba! Utána járjon az a nagy pofád, miután végignézed, hogy mi maradt az ingó- és ingatlan vagyonodból!

Egyébként a "belőlle" helyesen belőle, a "jővő" pedig jövő.
Hol szerezted azt a fene sok papírodat, ha még az általános iskolai szint sincs meg?