Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demyke:)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanáig nem nagyon fordítottam gondot a muffin díszítésére. Nemrég egy tortás blogon olvastam először a fondantról, mint díszítőelemről, és nagyon megtetszett az ötlet. Gyorsan be is szereztem egy nagy tasak pillecukrot (angolul marshmallow), és nekiláttam a fondant…..
Muffin mánia Mexikói muffin 2010.04.18 18:01:00
A piros kockás papírt ajándékba kaptam és rögtön valami sós muffint képzeltem bele. (Nem tudom miért, de a kockás konyhai dizájnhoz mindig valami főételt vagy sós sütit társítok.) Végiglapoztam a muffinos-pogácsás szakácskönyvemet és úgy láttam, hogy a mexikói muffinhoz…..
demyke:) 2010.04.21 16:43:49
Tegnap este hazaértem, és azon kezdtem gondolkozni, mit is vacsorázzak. Végül úgy döntöttem, sütök gyorsan egy adag muffint, és kakaóstejjel tökéletes lesz. Egész véletlenül találtam a fagyasztóban egy doboz fagyasztott málnát, így máris tudtam, mi kerül a muffinba. A…..
A sós muffin többek közt arra jó, hogy felváltsa a kenyeret, mint szendvics-alapanyagot, sörkorcsolyának is elmegy, de nassolni is jó, ha pont nem édességre fáj a fogam. Tegnap két adag krumplis muffint sütöttem. Egy másik receptből indultam ki, csak még hozzátettem ezt-azt.…..