Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quglis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1948-ban alakult Szakszervezetek Országos Tanácsa (SZOT) a dolgozói szakszervezeteket tömörítő - az egypártrendszer mintájára az egyetlen - munkás érdekvédelmi szövetség volt hazánkban. A szocialista ideológia alapja: "a hatalom a dolgozók kezében" mintegy szervezeti megtestesüléseként állt ki…..
quglis 2020.10.09 17:53:13
@enpera: Pénzért akkor is mehettél akárhova! Ja és kommunizmus soha nem volt sehol!
KEFÍRREL KENYERET Mostanában próbáltunk több féle starterrel indítani kovászt, hogy megvizsgáljuk, melyik, hogyan viselkedik, mennyire aktív, milyen gyorsan vethető be kenyérsütésre. A kísérlet még folyik, viszont muszáj beszámolnunk a kefíres verzióról, mert messze túlszárnyalt minden…..
 A tekepálya, ami egyben volt büfé és szórakozóhely, az évtizedek során számos közösséget kovácsolt össze, aminek fő összetartóereje a sport volt. A hely az egykor világszinten is elismert kapuvári húsgyár kezelésébe tartozott, egykori és aktív dolgozók, sportolók töltötték itt a szabadidejüket...
Az olasz gyúró szódásüveggel frissíti a magyarokat. Találják ki, ez melyik Rejtő-könyvből való: Lombardo adta meg a jelt: a fütty utáni pillanatban ököllel leütötte a mellette álló Kunsztot, Castellini kapus pedig ámokfutóként rohanta le Koritárt. Hajdú szállt vele…..