Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spielmirdasliedvomtod

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FullScreen Jönnek a békák 2009.03.30 23:26:00
     A varangyos béka hasznos állat, én mégis undorodom tőle. Főleg, ha így mászik, mint a képen. Nem szép. Tényleg nem. De az se jobb, ha csak úgy ül, mert abban az esetben bármikor elugorhat. Ez a legrosszabb. Az egyik pillanatban még itt van, aztán egyszer…..
       Kábé tíz évvel ezelőtt a müncheni KARE lakberendezési bolt ezzel a plakáttal népszerűsítette a kanapéit. A szöveg: Vannak döntések, amelyeket nem a fejünkkel kell meghozni. A kép magáért beszél. A fotós, saját bevallása szerint, meleg…..
spielmirdasliedvomtod 2009.03.28 23:35:50
www.globalplaza.hu/uzlethaz/maxcity/termek/kare-oxford-kanape

A globalizált gazdaságnak hála már Magyarföldön (MAXCity, Törökbálint) is megvásárolhatjuk a bármilyen formájú seggünkhöz igazodó ülőalkalmatosságot, csak még sokan nem tudják ezt. Épp ezért talán az Andrássy útra lehetne egy reklámkampányt szervezni nyárra. Kamionon izzadnának össze az amúgy is meleg felületek a valódi bőr kanapéval. Parádés lenne. Összeillesztettem.
FullScreen Tej kávéval 2009.03.08 10:03:00
       Addig is, amíg valaki feljelenti a sztakit (lásd előző bejegyzés hivatkozása), vagy történik már végre Valami, közzé teszem a legvilágbajnokabb tejeskávé receptjét. Én Renitől vettem át. Ilyet ivott éjszakánként, amikor a…..
spielmirdasliedvomtod 2009.03.08 16:38:09