Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomas leaven

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NORBEND KFT. Norbend Kft 2009.04.22 18:58:00
A Norbend Kft generál kivitelezőként vállalja társasházak villanyszerelését..
NORBEND KFT. Norbend Kft 2009.04.22 18:58:00
A Norbend Kft generál kivitelezőként vállalja ipari ingatlanok villanyszerelését...
NORBEND KFT. Norbend KFT. 2009.04.22 18:56:00
A Norbend Kft generál kivitelezőként vállalja csarnokok villanyszerelését...
A legmodernebb nagyfrekvenciás röntgentechnika alkalmazása egy új Gierth HF 200 A Plus készülékkel.Klikk ide: www.homoktovisvet.hu/index-32.html ..
Az elmúlt pár évben javult a helyzet a kutyák és a macskák etetési szokásaiban, miután megjelentek és széles körben elterjedtek a kutya és a macskatápok. Összetételüknél fogva jobban megfelelnek az állatok számára, mint a házi koszt. Ugyanakkor még van tere a fejlődésnek,…..
Most, hogy az uniós országokban, nem kell az útlevél, meg is feledkeztem arról a tényről, hogy Szeder nevű kiskutyámnak szüksége lehet útiokmányra, ha a nyaralásunk alatt sem akarom nélkülözni a társaságát. A Homoktövis Állatorvosi Rendelőben tudtam meg, hogy ebútlevél…..
Állatorvos Diszplázia 2009.04.12 09:21:00
Mit jelent a diszplázia?A diszplázia (vagy dysplasia) - görög eredetű - szó rendellenes fejlődést jelent. A diszplázia kifejezést a kutyák mozgásszervi betegségeivel kapcsolatban a csípő, a könyök ill. a vállizület fejlődési rendellenességeire használjuk, amikor az izületeket…..
Állatorvos Szűrővizsgálatok 2009.04.12 09:12:00
1. Genetikai szűrővizsgálatok:Öröklődő rendellenességek kimutatása vérvizsgálattal.Tenyészállatoknál még a tenyésztés megkezdése előtt célszerű elvégezni. Fontos, hogy nem csak a betegeket, hanem a betegséget rejtetten hordozó állatokat is azonosítani lehet, ezáltal…..
Bőrkaparék mikroszkópos vizsgálata.Mikrobiológiai vizsgálatok: baktérium és gombatenyésztés, rezisztencia.Szövettani vizsgálat.Háttérbetegségek felderítése (allergiateszt, hormonális betegségek, autoimmun betegségek stb.).Speciális diétás tápok.Bőrgyógyászati…..
Állatorvos Allergia vizsgálat: 2009.04.12 09:06:00
Allergia:Az allergia genetikai alapon kifejlődő, immunológiai túlérzékenység (hiperszenzitivitás) a mindennapi környezetben. Az allergiát kiváltó anyagokat allergéneknek nevezik. Tünetei kutyában és macskában elsősorban erősen viszkető bőrgyulladás formájában mutatkoznak meg,…..
Sokszor úgy szeretjük, kedvenc háziállatunkat mintha a saját gyermekünk lenne. Ezért a legjobbat érdemli. Hogy vigyázzunk rájuk érdemes megfelelő szakemberekhez fordulni. Ebben nyújt segítséget a HOMOKTÖVIS ÁLLATORVOSI RENDELŐ. Profi röntgenfelszereléssel, nagy pontossággal…..
Aki szereti a kutyát, macskát és háziállatot tart és a legjobb orvosi ellátásban szeretné részesíteni őket, azoknak a gazdiknak a Homoktövis Állatorvosi Rendelőt ajánlom! Rengeteg kutyát érintenek bőrgyógyászati problémák, melyeknek hátterében, gyakran allergia húzódik…..
A reklámokból jól ismert whiskas macska tulajdonosaként szembesültem azzal a ténnyel, hogy házi kedvenceinket is utolérhetik a betegségek. Macskánk Franci egyre többet vakaródzott. Először bőrgyógyászati problémára gondoltam, de elkezdett köhögni is. Ekkor már csupa jót…..
Homoktövis Állatorvosi Rendelő1046 Budapest, Homoktövis u. 115. Tel: 061 785-77-01 Fax: 061 785-77-01 E- mail: info@homoktovisvet.hu..
Állatorvos Térkép a rendelőhöz 2009.04.03 08:06:00
  Cím nélküli nagyobb térképen való megjelenítése..
Ennél hatékonyabb módszerre van szükség az elveszett kedvenc állat megtalálásához...Az állatok tulajdonosai évezredek óta igyekeztek egyedi jelölésekkel ellátni a jószágot, ezáltal a tulajdonlást egyértelműen bizonyíthatóvá tenni. A múlt század vége óta az elektronikus…..
A Homoktövis állatorvosi rendelő szolgáltatásai:általános sebészeti, ortopédiai, traumatológiai, szülészeti műtétekszéles körű laboratóriumi vizsgálatok speciális állatorvosi laboratóriumok bevonásával/hematológia , biokémia, endokrinológia, mikrobiológia, parazitológia,…..
Homoktövis állatorvosi rendelő. Infók:Kutya fertőző betegségek Parvovírusos bélgyulladás...tovább Macska fertőző betegségekPanleucopenia - Fertőző gyomor és bélgyulladás...tovább Allergia Az allergia genetikai alapon kifejlődő, immunológiai…..
Állatorvos Állatorvosi rendelő. 2009.04.03 07:36:00
A Homoktövis állatorvosi rendelő szolgáltatásai:   BelgyógyászatÁlt. sebészetOrtopédiaTraumatológiaSzülészetBőrgyógyászatAllergiavizsgálat   SzűrővizsgálatokLaborRöntgenVédőoltásokMikrochipÚtlevélDietetika  1046 Budapest, Homoktövis…..
TAVASZI AKCIÓ!!!TERVEZÉS-KIVITELEZÉS...NÁLUK MINDEN SZAKMÁT EGYHELYEN MEGTALÁL.MOST RÖVID HATÁRIDŐRE VÁLLALJUK.-HA ÉPITKEZNI.-VAGY FELÚJÍTANI SZERETNE. TELJES GENERÁL-KIVITELEZÉST-TERVEZÉST VÁLLALUNK RÖVID HATÁRIDŐRE AZONNALI KEZDÉSSEL A-tól…..
A legjobb generálkivitelező a Norbend Kft. Legyen szó ipari ingatlanokról vagy csarnokokról, akár társasházakról ha festés,vÍz,gáz és fűtésszerelés,villanyszerelés,légtechnika vagy gipszkarton szerelés a NORBEND KFT a megoldás a problémákra. Korrekt, gyors árajánlat, korrekt…..
Hosszú gyűjtögetés után végre elértünk arra a pontra, hogy építkezni kezdjünk. Mindenre szükségünk volt. Villanyszerelés, festés, gipszkarton szerelés, és légtechnika. Erre mind egyszerre van szükség. Hallottunk a NORBEND KFT- ről. Nem kellett különböző kivitelezőket…..
NORBEND KFT. Norbend 2009.03.21 12:41:00
Sajnos egy régi típusú lakásban lakom, és nálam is bekövetkezett, amitől féltem. Tönkrement a fűtés, a vízcsapból is fura hangok jöttek, és a meleg víz is inkább langyos volt, mint meleg. Egy ismerősöm ajánlotta a NORBEND KFT-T. Azt mondta, ők tökéletesen végeznek…..
Régi, megbizható név a szakmában, ne is keress tovább: NORBEND KFT. Festetnél, vagy ráférne a házadra egy kis gipszkarton szerelés? Viz gáz netán fűtés szerelés, a legjobb megoldás a problémáidra a NORBEND KFT...
Tardai történetek Harmincegy 2009.03.16 08:00:00
Negyven bankjegy. Ennyi nyolc kiló. És tíz nap alatt el lehet baszni. Hitted volna? Benő sem. Pedig csak az esték játszottak, ráadásul volt benne két hétfő, amikor képtelenség nagy lóvét elverni, bár Fajának lettek volna ötletei. De a Benőkének csak geci fejfájása volt, meg…..
thomas leaven 2009.03.16 23:19:27