Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brahma

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Száznyolcvan 2011.05.20 22:40:00
Nem elég, hogy nyakig el van adósodva a devizahiteles, vegyen fel még hosszú távú hitelt az árfolyamkülönbségre is... Ez aztán a logikus!Előre is elnézést szeretnék kérni a Nemzeti Együttműködés Rendszerétől, de már megint a gondolatbűn csapdájába estem. Valamiért azt…..
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
NYCity Az a nyomorult webkettő 2007.11.03 20:18:00
Brahma unszolására írok egy jó kis offtopikot magyarázkodásképp. :-)Miért nincsenek posztok? A szemét webkettő miatt.A Web 2.0 nekem kb. azt jelenti, hogy önzetlenül adok tartalmat a webre, mások hasznára és a magam örömére. Ilyen például amikor filmfeliratokat fordítok, ilyen…..
NYCity Kikap-e ma este a Yankees? 2007.10.05 03:50:00
Azt írja az mlb.com (már nem találom a cikket, de tutti ott írták), hogy a Yankees hatszor játszott Division Seriest és mindig az a csapat nyert végül, aki az első meccsen vesztett. Kíváncsi leszek, mert tegnap este ugyancsak el lettek verve (az Indians által. ...meg a nyomorul…..
comment:com Kristen Bell a Lostban? 2007.08.08 11:06:00
Nagyon óvatosan kezeljük a TvGuide egyik benfenntesének értesülését, miszerint a Lost készítőpi elkezdték a következő évadra tervezett új szereplők válogatását, és egy jókor érkezett olvasói levélre reagálva Ausellio azt közölte, hogy van rá esély, hogy az egyik ilyen…..