Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hestia76

38 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenhol az dől a nagyon okos magazinokból, hogy a nőt legjobban a hosszas, érzelmes előjátékkal lehet levenni a lábáról. Megint egy buta általánosítás.Nekem például egyáltalán nem tetszik, ha a pasi nem tudja, mit akar. A hosszú előjátékkal valahogy azt üzeni, hogy nem…..
A legtöbb nő nem olyan szerencsés, hogy az első együttlét frenetikusan sikerüljön. A legtöbben fájdalmat is átélnek, amíg a testük hozzászokik az új dolgokhoz. Ez az állapot azonban pár alkalom után megszűnik, és a helyét jó esetben rögtön a gyönyör veszi át - kevésbé…..
Ma olvastam: "Némileg elszomorító statisztikai adat, mely szerint az aktus alkalmával mindössze a nők 18%-a tapasztalja meg az orgazmust." Ez az adat mélységesen meglep, de annyira, hogy el sem hiszem! A pasik 82 százaléka süket, vagy mi? Esetleg a nőknek ciki…..
Fura, hogy mennyire hangulatfüggőek a vágyaim. Általában a vad dolgok vonzanak: kemény, erőteljes, gyors és kicsit durva is lehet. De van úgy néha (kb. félévente egyszer-kétszer), hogy valami finomabbra vágyom. Ilyenkor mindenféle kislánykori romantikus fantáziák jutnak…..
Nem, ez a bejegyzés nem arról fog szólni, amire a kedves Olvasó most gondol ;).Most nem a szexről ill. párkapcsolatról lesz szó, ez csak lazán kapcsolható ide, mégis, a legutóbbi borzasztó élményem mellett egyszerűen nem mehetek el szó nélkül. Előre is elnézést kérek, ha…..
Szóval az úgy volt, hogy a nyaralásunkon összeszedtem egy irtó kellemes fertőzést, amilyet még nem pipált Európa (éljenek az apartmanok irtó modern fürdőszobái!). Röpke 2-3 hetes lábadozásom végén a bacik visszatérését megelőzendő javasoltam kivételesen az óvszert.Régebbi…..
Talán írtam már, hogy még soha nem volt hüvelyi orgazmusom. Nos, ez az áldatlan állapot a mai reggelen megszűnt!A lepedőszaggató éjszaka után kellően bágyadtan, ernyedten (és persze tágultan) ébredeztem, mikor a Zuram hirtelen felindulásból elkezdett simogatni. Először csak…..
2 hónap kényszer- és nyári szünet (nyaralás, betegség és egyéb elfoglaltságok) után hamarosan visszatérek...
Mindig a spontán dolgok a legjobbak. Persze azért nem nyitott ajtónál, amikor a szülők otthon sétálgatnak :). De reggelente az ágyban fekve, párnák közt ébredezve általában kapható vagyok egy-egy röpke menetre, vagy csak valami egyoldalúra.A Zuram már hetek óta azzal…..
Múlt pénteken a 4 napos hosszú hétvégének adtunk egy kis édes nosztalgiát. Általában este már ahhoz is túl fáradt vagyok, hogy igyak egy pohár vizet, most azonban ez másképp volt. Úgy érzem, minél gyakoribbak az együttléteink, annál hamarabb és jobban kívánom... Mindössze 4…..
Ez is a pornóból jött. Régen talán senkinek nem jutott eszébe, hogy azzal játszadozzon, hová is kerüljön egy-egy menet végén a sperma. Mostanában külön kategóriák születnek az egyes elhelyezési módokra.De lássuk, mik a lehetőségeink - a teljesség igénye nélkül.-…..
Bevallom, irigy vagyok, de nagyon. Irigyelek mindenkit, akinek megadatott, hogy együtt élhet a párjával. Mi hiába ünnepeltük kapcsolatunk 2. szülinapját, ez a kép csak vágy marad még egy jó ideig.Most hétvégén egy buli miatt a Zuram 4 napig volt nálam. Hát mit ne mondjak, egész…..
A mostani hétvége sajna nem jött össze, szakmai elfoglaltságok miatt :(. Viszont a jövő héten mindent bepótolunk, hiszen egy 4 napos fesztiválra megyünk, ahol minden előfordulhat és elő is fog fordulni! Most nagyon aktív a Zuram is a tervezgetésben, pedig általában én vagyok…..
A Zuram már jó egy éve vett nekem egy webkamerát, hogy gyakrabban lásson hétközben is. Én viszont nem szerettem használni, mert egyrészt neki nincs, így én nem látom őt, másrészt meg mindig lefagyasztja a gépemet - valahogy nem szeretik egymást. De ez nem egy informatika blog,…..
Előre leszögezem: a következő írás NEM kíván egyetemes igazságokat közölni, sem bírálni senkit, egyszerűen leírnám a tapasztalataimat és a véleményemet.Szóval. A szex a legtöbb párnak nemcsak az élvezetről és az izgalomról szól; meg kell teremteni a lehető…..
Hestia76 2009.05.20 10:15:20
@acsko: Nagyon örülök, hogy hasznosnak találjátok a leírtakat!
Szerintem a kezdeményezés bizalom (tehát bizonyosság abban, hogy a párunk megérdemli, amit kap) és önbizalom (biz. abban, hogy tetszeni is fog neki) kérdése. Ha valaki eljut erre a szintre, akkor nagy baj már nem lehet. ;)

Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok Nektek a házasságotokhoz! :)
Hosszabb szünet után újra élményszerzés után. De még milyen után!A Zuram legújabb ötlete: állva. Egyik kedves fantáziája, hogy én otthon főzőcskézek egy kis miniszoknyácskában, ő mögém lopakodik, gyengéden megcsókolja a nyakamat. Ez után lesöpri a felesleges holmikat…..
Kissé megkésve írnék az idei, minden eddiginél hatalmasabbat bukó Erotika Parádéról. Tudjátok, ahol kiosztják a Pornó Oszkárt, és meztelen macák futkoznak fel s alá, a színpadon elégítve ki a vállalkozó szellemű - gyomrú pasikat.Az idei minden várakozást alulmúlt.…..
A szex a legjobb fájdalomcsillapító. És ez bizonyított. Szerintem a legrosszab dolog arra hivatkozni, hogy "Jaaj, fáj a fejem/hasam/bármim, most neee!" Egy jó szeretkezés köztudottan boldogsághormon termelődését indítja be, és az egyrészt eltereli a figyelmet a…..
Ma reggel elkészült az első szexvideóm. Komolyan. 12 másodperc hosszú, és CSAK a lényeg látszik rajta, vagyis abszolút nem vagyok felismerhető. Ja és a Zuram is látszik rajta - lehet, hogy ő jobban? :DEzen kívül sima erotikus képek is készültek rólam. Megejtettem az előző…..
Hestia76 2009.04.29 21:43:30
@-vargacsabi-: Köszönöm a figyelmet, örülök, hogy tetszenek a beszámolók. A mai bejegyzésbe tettem is egy kis privát képecskét. ;)
Hogy mire nem jó az internet! A mai fáradt tervezgetéses hangulatomban (holnap este látogat meg a Zuram, de még semmi konkrét tippem nincs... :((( ) nekiálltam böngészni, és lám, egy érdekes tényeket gyűjtő oldalra bukkantam. Szemezgessünk kicsit! ;)A pasik mindig…..
Mire jók a pornóoldalak? Például ki lehet választani egy-egy érdekesebb képet, és "Ezt tenném veled!" aláírással elküldeni a párunknak, ha épp nincs velünk.Sokszor csinálok ilyet, de a mostani ötletemhez sajnos nem találtam képet. Nem igazán értem, miért…..