Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atarim0

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollandiában nincs nemzeti alaptanterv, a kerettanterv használata nem kötelező, a tankönyveknek és a programoknak nincsen központi akkreditációja. Az általános iskolákban nincs lecke, órarend, menza, rendszeres számonkérés, sulifóbia és kötelező ünneplő viselet. Hogy akkor mi…..
atarim0 2015.05.31 18:34:11
@Ágnes Gyarmati1: Pedagógusként úszni kísértem az idén a 6. osztályosokat. Nem szakmám, nem értek hozzá, ennek ellenére jobban meg tudtam volna oldani. A gyerekek fél év alatt addig jutottak el, hogy a medence feléig valahogy elevickéltek, ott leálltak, megtörölték az arcukat, majd továbbindultak. Nem azzal kezdték, hogy tedd a vízbe az arcodat, nem gyakorolták a kézmozdulatokat, rögtön haladniuk kellett. Ja, és a gyorsúszást forszírozták ezerrel. Utálták is az egészet, inkább hoztak valahonnan orvosi igazolást. Az odavitt 35 tanulóból a végére 12 gyerek maradt. Ha valaki csak egyszer állt le, akkor 5-t kapott év végén. Hát nálunk meg ilyen. Még hogy cipőben meg ruhában!
Sokan sok különböző okból rajonganak a vonatokért. Van, aki a kényelem miatt, van, aki a környezettudatosság jegyében választja őket, de még olyan is akad, aki a pontosságukat méltatja. Számomra a vonatoknak van egyfajta varázslatos hangulata, ami mellett gyerek korom óta nem…..
Az egykori amerikai elnök, James A. Garfield gerincéből eltávolított három csigolya nyugszik egy kék színű szatén leplen. A csigolyákat egy vörös műanyag szonda fúrja át, jelezvén a golyó útját, amit a merénylő, Charles J. Guiteau 1881. július 2.-án lőtt ki az…..