Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CarpeDiem

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid leszek. (Rövid leszek.)Rafa tegnap Murray (Gonza) ellen zsinórban a 26. (28. salakos) meccsét nyerte Monte Carlóban (Rómában), és zsinórban ötödször (pályafutása során negyedszer) nyerhet, ami ugye még soha senkinek nem sikerült.Kikapni mindössze egyszer kapott ki itt,…..
A mai nap Rafáé. Nem tudom miért, legfőképpen azt hiszem, hogy csak. Talán mert elbírta azt a fenenagy kupát tegnap Barcelonában. Ötödször. Rómában éppen negyedszer nyerhet, ami nem sikerült soha senkinek, mondjuk a mesterhármas sem, aki rajta kívül háromszor nyert (Drobny,…..
CarpeDiem 2009.04.28 00:16:34
@pbgi: Igen, és hogy mennyire akarja örökösen a megújulást, azt jól mutatja szinte minden nyilatkozata, legutóbb ami Róma honlapján van: improving - always
"Sure, when I came to be No. 1 last year it was important - it gave me satisfaction because I worked very hard all my life to be there. But in the end, I have the same goals right now as when I was No2. I've said that to myself a hundred times this year. My goal is to continue improving my tennis and continue having good results, and try to improve. Always."
Az ATP pontszámítási guruja, Greg Sharko kielemezte a jelenlegi helyzetet az élen, hiszen a következő hetekben hárman harcolnak a világranglista 2. helyéért. 2005. július 25. óta Roger Federer és Rafael Nadal álltak az első és második helyen, senki mást nem engedtek oda. Ez azonban…..
Most, hogy Petra feltett egy pár kérdést Rafát illetően, elmerengtem, hogy akkor mégis hogy is van ez. Én még úgy tanultam, hogy mindenkit meg lehet verni, legfeljebb a nagyon jókat picit ritkábban, de ebben a játékban rettenetesen nagy tudáskülönbség egyenlíthető…..
CarpeDiem 2009.04.27 22:10:57
@Geysap: Erről most hirtelen Rafa AO-s győzelme és Wawrinka MC győzelme jutott eszembe, amikor egyik győztesnek sem engedtetett meg a győzelemnek az az igazi, szívből jövő örömünneplése, pedig a maga nemében mindegyik egy nagyon fontos első győzelem volt.
So Spaniard, we shall go to Rome together, and have bloody adventures. Lássuk, mi vár ránk Rómában, hiszen sorsoltak. A legfontosabb, és az utóbbi hónapok alapján egyben a lehető leglényegtelenebb információ, hogy Rafa ágára került Murray, Roger ágára Djoko. Mert igazából…..
CarpeDiem 2009.04.26 18:28:32
@teniszfan: Amikor Rog legyőzte RG előtt, akkor is ez a filing volt, még mintha már Rafa maga is kivánta volna, hogy legyen vége, és a vége ne az RG legyen. Aztán mikor Rog megtette, azt gondoltuk h. ok. mostmár akkor inkább meg lesz neki Párizs, aztán ott mégis Rafa tarolt megint. Én vmi kisebb tornán gondolom inkább a salakos vereséget.
CarpeDiem 2009.04.26 19:00:14
@teniszfan: Csak ne legyen másképp, RG-n és Wimbyben semmiképp ne, rem. az Rafáé marad. A többi akár mehet is, bárkinek:))))

A Mirmurr nekem is tetszik, tisztára olyan mint ő, de nem én találtam ki, az Origo fórumban nevezték el így, ott olvastam:)
CarpeDiem 2009.04.26 19:25:54
@teniszfan: RG-Wimby sztem nem lehetetlen önmagában, csak úgy, ha közben hozni akarja azt a közbenső 500-1000-es tornákat is.
@ettumifilii: RG-hez képest azért még maradt 2 kisebb. Az egyiket mindenképp nyernie kellene, mert ha mindkettőt veszti, veszteni fogja RG-t is.
Mintha mi sem történt volna, ugyanúgy Nadal-Ferrer döntő lesz Barcelonában, mint tavaly. Míg Rafa simán verte Davyt, addig Ferrer döntő szett tie-breakben fordította meg a meccset Gonza ellen.Rafa holnap sorozatban ötödször lehet barcelonai bajnok. Hogy erre mennyi az esélye?Ami a…..
Csak a kontraszt kedvéért, aki még nem látta volna. A leghosszabb labdamenet, amiről tudunk: 1978, Roland Garros döntő, Borg-Vilas. 86 ütés. ..