Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holm Hansen (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-Korea a világ egyik vezető gazdasági hatalma. Szöul húszmilliós város, igazi metropolisz. A koreaiak találták fel a padlófűtést, de Viki szerint, aki angoltanár Szöulban, minden mást koppintanak valakiről, isznak, mint a gödény, és tahók. Vigyázat, negatív tapasztalatok…..
Holm Hansen (törölt) 2009.03.19 13:45:32
@drc: Ez bizony igaz. Bár mintha a nők szoktak volna olyasmit is mondani, hogy nem a méret a lényeg. Vagy mégis?

@ToMorgan: Hát ez szintén kb a világ összes országára érvényes, hogy csak olyanokkal lehet cimbizni akik világlátottak. A többiek máshol is csak a saját szerény valóságukkal foglalkoznak.
Érdekes, nálunk az irodában nem köpködött senki. Viszont attól a frászt kaptam, hogy a férfi és a női wc egy légtérben volt és csak vizuális takarás volt közöttük. Az ember nem fingatott egy jóízűet...
Holm Hansen (törölt) 2009.03.19 14:57:20
@Gianni7: "A Koreát kicsit is ismerők között futótűzként terjed ez a poszt, és sorban veri ki a biztosítékot."

Nem kellene ezt ennyire komolyan vennetek. Manapság bárki írhat blogot és bárki bármit leírhat, attól az még nem lesz igaz. Ez a blogbejegyzés Viki véleménye Koreáról. Ennyi, nem több.

Múlt hónapban azon röhögtünk, hogy egy bulvárlap szerint milyen az élet Thaiföldön : comment.blog.hu/2009/02/26/kurvazik_a_szocialista_bulvarlap
Ebben a hónapban Korea a soros. Majd jövő hónapban talán Madagaszkárról ír van magyar, akinek nem tetszett. Ez van.
Halihó, mi a stájsz, öcsém-facsiga? Már rég jelentkeztünk, igen, de Jóska és jómagam is bokros teendőink miatt megint lecsúsztunk a Maslow-piramis csúcsáról. Szomorú dolgok ezek, de talán sok-sok év múlva azt mondjuk: megérte! A mai dolgozat Nadsat olvasónk keze munkáját…..