Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l200

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
l200 2009.07.12 13:29:47
@akibenneél: pedig ezt meg fogod hallgatni egy darabig.Es oszinten egy kezemen megtudnam szamolni,hany elegedett embert ismerek,akik azt mondjak a rendorok munkajara,hogy igen.Egy kalap .zar az egesz.Es Irorszagban ugyanaz mint otthon,annyi a kulonbseg,hogy ha itt megtalaljak a kocsid 80% hogy ki van egve.
Amikor tavaly kifékezett egy kedves audis, és elfektettem a Yamaha XJ900-asomat, még nem tudtam, mekkora meló lesz rendbe rakni a bajokat. Nem gondoltam semmi komolyra, egy index összetört, a fékkar vége és a jobb tükör (nem kár érte, utángyártott gagyi volt) letört, mintha a műszer…..
Megérte korán kelnünk, mégha ez azt is vonja maga után, hogy elmarad a megszokott szerelős-poszt. Csikóssal kettesben egy olyan autóhoz volt szerencsénk, amely garantáltan megosztja a közvéleményt. Nagy harc lesz a jövő héten. A készülő Csikós Zsolt a 4.B-ből és az…..
l200 2009.03.15 06:45:24
@saki05: 01.36-kor mar felrakta a kepet.DURVA,az auto sem rossz egyebkent
"Szervizautó miatt nem illik reklamálni. Főleg akkor nem, ha az a férjemé. Az alábbi sorokat egy héttel ezelőtt írtam, amikor egy napra megkaptam használatra a Pandát, családunk szervizkocsiját. Hála Istennek, másnap már Zsolt ment vele, én átültem a frissen rendberakott…..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
l200 2009.03.09 23:05:18
@Sógun: Ha elmesz ki fogja fikazni a francia autokat.Tudom,hogy sunyiban ugyis fogod olvasni,mert fuggo vagy mint mi itt mindanyian.udv
l200 2009.03.09 23:29:19
@dennisthemenace: kicsit ertelmetlen voltam.Tehat a masodik level most jott,meg mindig itt van az asztalon