Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OMara

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja 2013 2012.12.30 23:14:50
Már régóta azon fohászkodom, hogy véget érjen ez a 2012-es esztendő. Valahogy mindig úgy érzem, ennél már csak jobb jöhet. Aztán egy ismerősöm rávilágított, hogy dehát ez 2013 lesz, azaz szerencsétlen, mert 13-as ugye. Be is paráztam rendesen. Ennél ócskább? Valami nagy…..
Panzej blogja Per 1. 2012.11.30 21:59:40
Egyszerűen hányingerem van és fizikailag rosszul vagyok, amikor ránézek az első tárgyalás jegyzőkönyvére. Erre kell most választ írnom, így, péntek este, full magányosan. Persze valahol ott a lakás hátuljában ott szuszog a négy buksi, félreértés ne essék, de mégis... L már…..
Panzej blogja Kulacs 2012.10.17 00:14:11
Bár továbbra is nyakig a trutyiban, és most már nem is panaszosként, hanem alperesként éljük a hétköznapjainkat, azért mindennek ellenére kötelességemnek érzem elmondani, hogy talán-talán sikerült visszakapaszkodnunk egy kicsit az örvény aljából. Financiálisan mindenképp,…..
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
OMara 2011.06.17 21:41:21
Panzej blogja Örökterhes 2011.06.13 12:27:00
Ma reggel, mikor megint fitten és üdén magamhoz tértem, tekintve, hogy a gyerekek megint egy éjszakát a nagyszülőknél ficánkoltak, arra gondoltam, akár szülhetnék is egyet. Most ezzel a tudattal járkálok, szuggerálom magam, egy ma esti szülés olyan hendi lenne, még az is…..
Kicsit idegesít, hogy ma többen, többször is rádöbbentettek arra, már nincs két hetem a szülésig. És mindenki olyan értetlenül néz rám, hogy mit virgonckodom én itt meg ott, hitetlenkedve lestek, hogy megjelentem Palkóval és Micivel Mici balett-nyílt óráján, és nem érti…..
OMara 2011.05.24 11:37:03
Tetszett az írásod, kicsit magamra ismertem benne. Nekem csak egy lányom van, de végigdolgoztam a terhességemet. Ugyan a lábaim nem vizesedtek, és az ujjaim is normális méretűek maradtak. Nagy szerencsémre, mert a terhességem utolsó harmadában az írógép volt a legfontosabb munkaeszközöm, bár az ülés egyre macerásabb volt a fiús fazonú pocakom miatt.
A szülést megelőző szombaton nem voltam valami fitt, már egy ideje az ágyból is csak a férjem segítségével tudtam kikecmeregni és a székből való felállás is felért egy kisebb tornamutatvánnyal.
Ennek ellenére a munka mellől mentünk be a szokásos vizsgálatra az urammal. A doki a vizsgálat után ellentmondást nem tűrő hangon mondta, hogy most már pedig szülni fogunk, ugyanis rendesen ki vagyok tágulva.
Az férjem a folyosón várakozott terhes, vizsgálatra váró nők társaságában,amikor kijöttem és közöltem vele, hogy most bizony szülni fogok! Sohasem felejtem el a kerekre nyílt szemeit:......de hát nem is vagy rosszul!!!!!!!!

Én is szívesen ellógtam volna a szülésemet, mert kazalnyi munka várt rám otthon, de szerencsére 2 óra alatt meglett a lányom. A férjem szinte az őrületbe kergette a dokit az állandó érdeklődésével, megszületett-e már a lánya??
Annak idején még nem árulták el a baba nemét,....nem is igazán értette az orvos miért ennyire biztos a gyerek nemében,.......de ráhibázott.

Remélem jól viseled ezt a kánikulát?
Panzej blogja Farsang 2011.02.12 00:11:00
Az igazság az, hogy minden évben rettegve várom ezt a napot. Nem úgy a kölkök. Alig szedjük le a karácsonyfát, kitör rajtuk a láz. És minden nap rákérdeznek: Mikor lesz a farsang?Nem hiszem, hogy van még egy ilyen esemény az évben, amire ennyit készülünk. És valahol…..
Panzej blogja Palkóval a klinikán 2011.02.07 00:03:00
 Egy csepp, két csepp, öt csepp, meg tíz. Késő éjszaka van, de én nem alszom. Nem téveszthetem szem elől a gyerekem. Ez valami kőbe vésett törvény, én vagyok az anyja, tudnom kell, látnom kell, hogy mi történik. Pedig a kép órák óta ugyanaz. Mégis. Fekszem az…..
Panzej blogja Katyvasz 2011.01.25 23:53:53
Már megint magamat marcangolom mások hülyesége miatt. Holott valahogy megint azt érzem, mert egyszerűen benne van a levegőben, hogy nem kellene kapkodni, szépen eldől majd minden a fejem felett. Megoldódik kapálózás nélkül is, csak hagyni kell.Addig is elmesélem, hogy ma rúzsba…..
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
Panzej blogja Has-láb-popsi 2010.09.29 12:05:56
Fel a fejjel, király lesz, király lesz.Ezzel bíztatom magam tegnap óta. Ettől várom a lelki békét, a megújulást, elmém felfrissülését, király lesz, hát persze. Ma ugyanis elmegyek tornázni, ha jól számolom, olyan hét éve nem voltam. Előkotortam a szekrényből valami cuccost,…..
Panzej blogja Éjféli busz 2010.09.10 00:51:27
Éjszakai járattal jöttem haza és borzalmas volt. Elszoktam én már az üvöltöző kamaszoktól, a sörös és borosüvegeket lóbáló fiataloktól, a részeg lányoktól, akik frissen belőtt hajukkal borulnak az ölembe, a srácoktól, akik minden mondatot bazmeggel kezdenek. Néha zene is…..
OMara 2010.09.10 13:09:18
Egyáltalán nem azért érezted magad, rosszúl az éjszakai járaton, mert "öreg" vagy.
Az én lányom is megfutotta ezeket a köröket, a huszas évei elején. Ő is feszélyezte magát, szinte zavaban volz attól amiket ezeken a járatokon tapasztalt. Egyszerűen azért, mert más mentalitású, talán mindig is éretteben, kmolyabban gondolkozott, mint a korosztálya.Minden ilyen éjszakai buszozás után bőven volt mesélnivalója.
Szinte megszokott volt, hogy a "gyerekek" nagy része, a lányokat is beleértve finoman szólva spicces volt. Amin én is meglepődtem, hogy ezeken a buszokon,éjjel, zömében 15 év körüli fiatalok szoktak utazni. Most vagy én vagyok maradi felfogású, vagy nem is tudom, de szerintem, az ilyen korú gyerekeknek az éjszakai órákban még otthon a helye. A másik dolog amit furcsállottam és a lányom sem tudot mit kezdeni vele, az a lányok öltözködése és viselkedése volt. Szinte minden lány olyan miniszoknyát viselt, ami azoknak is megmutatta, amit nem kellett volna, akik egyébként nem is voltak kiváncsiak a látványra. Úgy túnik a mai lányok többsége tisztelet a kivételnek, semmi perc alatt már rá is "cuppan" a fiúkra, nesze neked erkölcsösség.
Én a fiatal korom nagy részét, klubokban töltettem, ahol Metrő, Bergendy, Illés, Omega .......hatalmas élmény volt, mai s szivesen gondolok vissza ezekre az élményekre. Nógattam is a lányomat, menjen, bulizzon, hiszen most fiatal. Párszor be is próbáloztak, de igen hamar el is jöttek a bulikról. Állitólag manapság úgy zajlik az ismerkedés, a jössz táncolni helyett, hogy a fiú megfogja a lány fenekét majd tánc közbe,szinte azonnal elkezdenek csókolózni.
Visszatérve az éjszaka buszjáratra. Én személy szerint a körűlmények ellenére örültem neki, mert a lányomat megkimélte a sok átszállástól. Főleg a Moszkva teret tartottam kissé veszélyesnek, az éjszakai busz meg szinte a ház előtt rakta le a csemetémet.
Panzej blogja Ápdétolok 2010.09.08 00:03:00
Ettetek már Norbi ápdétot?Nos, hát ha nem, most akkor első kézből kapjátok az információt. Ma ugyanis a teszkót megjárván vala, a leértékelt áruk polcára behányt rengeteg lejárt baconszalonna és túró rudi alól kihalásztam Norbi egyetlen leértékelt vanília pudingját, és…..
OMara 2010.09.08 19:18:34
Valóban bátor nőszemély vagy!

Én csak egyszer vettem kezembe egy termékét, valami péksüteményféle volt Beleolvastam az összetevőkbe, ami tele volt "egészséges" édesitőszerrel és E-vel.
Nálam soha nem volt hiteles Nobi az összeollózott, mixelt tudományával. Ráadásúl ha jól tudom, semlmiyen szakirányú végzettsége sincs.
Ám annó ügyesen meglovagolta az emberek lustaságát és hiszékenységét. Azt hitték a népek, hpgy ha a Norbi féle koyvalékokat eszik, szinte semm perc alatt légiesenn karcsúak és egészségesek lesznek. Ettől lett szép vastag a bukszájuk Ám úgy tünik az ember hiszékenységnek is van bizonyos határa. Amikor Pados doktort rávette /fogalmam sincs mivel /és két tesztcsportot hoztak létre, állitólag a Nori tápot fogyasztó csoport 20 dekával többet fogyott egy héten, mint a Pados doktor féle csoport. Persze ez leginkább abból állt, hogy a Norbi csoport az idő egy részét a toaletten töltötte. Egy időben ételszállitó cégek menűjét hasonlitották össze önkéntes csoportok. A norbikaját fogyasztók, már a munkahelyükön is az idő nagy részét a vécén töltötték, majd otthon az estét is.
Most viszont úgy veszem észre, kicsit recseg-ropog a birodalom. Úgy tünik az emberek kezdik belátni, hogy a fogyásnak igen egyszerű a receptje,, azaz kevesebbet enni és többet mozogni.

Panzej!
Csak belekóstoltál ebbe a pudingba, vagy le is gyűrted, mert leirásod alapján nem lehetett nagyon étvágygerjesztő?
Nyugodt volt az éjszakád?:)