Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tropheus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tatai Derítő tóhoz tartozó Által ér utolsó novemberi horgászatom alakalmával egy gyönyörűséges süllővel ajándékozott meg, ezért döntöttem úgy, ahogy időm engedi, újabb próbát teszek ezen a patakocskán. Sajnos a következő horgászat nem adott halat... December elején a…..
tropheus 2010.01.24 14:27:03
Üdv! www.halmania.hu köszöni a linket! Mi is feltettünk a partnereink közé! Sok sikert a bloggolásban és a horgászatban!
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
Kedves olvasó!Méltán merül fel benned a kérdés, kik is ezek a Tibik? Hol horgásznak, mióta, mivel és miért? Erről mesélünk most neked.Nos Tibik cspata egy baráti társaságból áll, akik egy ideje nagyrészt együtt kergetik a halakat. Székhelyünk Pécs szép városa, így…..
tropheus 2009.06.05 22:00:29
Nos belevágva a közepébe, azzal indítanám ezt a kis beszámolót, hogy ez  volt az a horgásznap, amelyet ha elmesélnek, nem, vagy csak fenntartásokkal hiszek el. A horgászember hajlamos felnagyítani tetteit, több és nagyobb halat bevallani, és színesebben elmesélni a…..
Szálka Brutál 2009.04.28 12:04:00
Az energofish egy egészen durva "horgász" végszereléket forgalmaz. A felirat alapján arra tipplehetünk, hogy más országokban is forgalmazzák. Egy biztos, Magyarországon tiltott eszköz, mivel többször annyi horog van rajta, mint a megengedett.A neve: Extra Six Mini…..
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
A pogányi tavat márpedig szeretjük. És hogy miért? Nehéz ezt meghatározni. Egyrészt mert általában sokat fogunk. Ez köszönhető annak, hogy rengeteget telepítenek. Ja meg annak, hogy mi profin tudunk halat fogni. Már amikor. De amikor igen akkor nagyon, és ezt hirdetjük is hetedhét…..
A magyar törvények illetve a kialakult gyakorlat gyalázatos állapotban lévő élővizeinken szabadrablást tesz lehetővé a halászati jog gyakorlóinak. A jogokhoz fillérekért - nem túl átlátható rendszerben, valós verseny nélkül - hozzájutott halászati cégek tevékenységét…..