Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kísérletinyúl

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapest Állatkert idén húsvétkor háromnapos programkínálattal várja vendégeit. Kaland- és kézműves programokkal, nyuszisimogatóval, látványetetéssel, és még több gyerekprogrammal. Az állatvédelmet illetően az Állatkert felhívja a figyelmet arra, hogy az idényszerű házi…..
Szerdán tárgyalták annak a rendőr főhadnagynak az ügyét, akit a katonai ügyészség bujtogatással vádolt egy fórumhozzászólása miatt. Torzsa Endre a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete honlapján saját nevén regisztrált, és felháborodásának adott hangot, amiért a…..
Mindig az jut eszünkbe ilyenkor, hogy vajon a betanított állat élvezi-e a betanítást vagy szörnyű kín neki? Mindenesetre ez a papagáj elég sok mindent megtanult...
kísérletinyúl 2009.04.05 19:52:39
@grmindenyssa:

Én meg azt csodálom az állatokban, hogy képesek a teljes semmittevésre, pld. a macskák, és láthatóan ha van tökéletes megelégedettség, akkor ők a mintapéldányai.
Az ember az, aki csak akkor érzi "értelmesnek" magát ha idegbajos tevékenykedéssel tölti ki az életet, és megrémül, ha egy pillanatra tevékenység nélkül marad.
Ebben a dologban én értelmesebbnek tartom a "lusta" macskát, mint pld. az idegbeteg üzletembert, akinek az ideje drága.
Persze ez magánvélemény.
A berlini állatkert kölyök jegesmedvéje nem kölyök többé. Erről árulkodnak Anna Réka fotói, amelyeket augusztusban készített a világhírű Knutról. "Knut szerintem egyértelműen barna és jegesmedve keveredés, hiszen nem is a szüleivel van egy helyen és közvetlen…..
kísérletinyúl 2009.03.12 18:57:14
@ergerberger:

Szerintem jó lesz neked a gépi perzsa is (mármint a szónyeg)

www.youtube.com/watch?v=J6v2ydIkmII&feature=related
Korábban már írtunk arról, hogy milyen evolúciós háttere van annak, hogy ha aranyos állatot látunk, rögtön olvadozni kezdünk. Természetesen az utódgondozással van kapcsolatban (ki hitte volna!). Most találtunk egy kedves videót, ami ezt nagyszerűen illusztrálja. Mialatt már…..
És türelmét, mert a cica le se tojja a nyomuló teknőst, sőt láthatólag terhére van, mégse bántja, ami elég korrekt a részéről...
Viktória mutatta meg nekünk ezt a videót a lajhár bébiről, aki szeretne kimászni a dobozból, de mintha útközben ezt a célját elfelejtené. Aztán mire eszébe jut, hogy mit is akart, újra elalszik. "Ez egész egyszerűen felperzseli a szíveteket. Védőruha viselése erősen…..
kísérletinyúl 2009.03.08 15:34:27
@Haveravera:

Szerintem neki ez a normális állapota, én ilyesztóbbnek tartom, hogy emberek tömegei félhülye mámorban élik le az életüket.
A remek Addict blogon találkoztunk először a Samsung új nagyképernyős telefonjának cukiságoktól hemzsegő reklámjával, csak aztán egy időre elfelejtettük, de most itt van, megmutatjuk, tessék megnézni. Egy tökéletes alkalom arra, hogy mély szakadék keletkezzék olvasóink…..