Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MosesPES2009

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küldte: CRIS (megint)..
MosesPES2009 2010.03.20 21:36:19
@Dreamkasztni: Mi az hogy nincs? csak becsukta, elakart fordulni a sok vér elől:D
amúgy csak bevan csukva:D
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
Szerencsétlen játékos nyakcsigolyái nagy bulit csaptak Küldte: CRIS   ..
MosesPES2009 2010.03.06 12:09:23
@Gutty: Ez full PC.. Látszik nem próbáltad ki, mégis oltod a youtubos bugok miatt, Fifából is találsz eleget^^
Csaba talált valami érdekeset. Maga az XIII. egyébként kifejezetten érdekes játék. Nagyon eredeti a látványvilága, kár, hogy kb a felétől eléggé monotonná vált és már vártam a végét.  ..
Kis maszek sorozatom elérte a harmadik epizódot. Elvileg nem itt kéne megjelennie, de sajnos a .hu oldalam nem üzemel. Valamint azt is tudom, hogy ez nem mindig volt ingyenes, de mára szabadon használható. Aki ki szeretné próbálni, annak 2 dolga van:  1. Letölteni magát a játékot…..
Bizony. Jó pár hónappal ezelőtt már megemlítettem, hogy tervbe vették, de most már tényleg letölthető. Minden lényeges infót itt megtaláltok Ha esetleg valaki csak most tévedne az oldalra, erről a kultikus darabról van szó   Kösz az infóért oktny8 & nemcopyz..
MosesPES2009 2009.11.24 07:22:11
@Rákember/edimark: szerintem ez elég egyértelmű... annyit kell tenned hogy a cfg fájlben beírod a játékod helyét..
Végén a játék bakizott méh, vagy áttért a trendy ínglisre. From them 4 U! Küldte: Attila  ..
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..