Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milango (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
milango (törölt) 2009.07.12 22:13:03
@Bacsi: Megoldás?
milango (törölt) 2009.07.12 22:22:18
@robertó: Nem volt rossz a cikk, igazad is van sok mindenben amit leírtál, és tényleg nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, de őszintén. Nem vagyok én a rendőrség csak egy nagyon kicsi darabkája. Sokadszor mondom, hogy csak a saját nevemben írtam, mindenkinek más a véleménye. Remélem a kocsid meglesz, és azt is, hogy a legközelebbi találkozásod a rendőrséggel kellemesebb lesz.
milango (törölt) 2009.07.12 22:36:54
@robertó: Én sem tudom, mi lehet az oka. Ez a nap sem telt el hiába. Jó volt vitázni egyet. Remélem mindenkit előrébb vitt egy kicsit.
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..