Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Ernő

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BIMA A blog elerheto a Facebook-on 2013.04.15 19:06:14
A BIMA Barankovics Izraelita Muhely a Facebookon talalhato meg Polgar Erno fotitkar Weisz Peter elnok Szabo Gyorgy alelnok http://www.facebook.com/BimaBarankovicsIzraelitaMuhely ..
Blogom elérhetősége: http://polgarerno.com/blog..
SZAVAK-KÖTETEK– IDÉZETEK   SOÁ „De megváltozott-e az ember?” (Polgár Ernő: A sárga csillagok nyomában – Gettó a Délvidéken) * CSALÁD „Ha gyermeketek van, van mindenetek!” (Polgár Ernő: A gyertya becsukta szemét, Mama!) *      …..
Polgár Ernő (1954. január 27., Bácsalmás – ) író, irodalomszervező, szerkesztő, dramaturg, művelődéstörténész. Tartalomjegyzék [elrejtés] 1 Pályafutása2 Főbb művei 2.1 Életműkiadás keretében megjelent2.2 Művei antológiákban3 Fontosabb díjai4 Róla mondták 4.1…..
Zero MSZP-kampányos postjának folytatásaként nézzük, mit alkottak a szabad, demokrata pártnál. Érzik, hogy szorul a hurok, közeleg a vég, beleadnak hát mindent. Demszky meg is mondta nyíltan a HVG-nek: "hvg.hu: Sokan bírálják az SZDSZ választási kampánystratégiáját: a…..
Sárdobáló Plakátarctalanság 2009.05.20 16:00:00
Az alábbiakban közöljük Bercixcore vendégpostját. A nagy köztéri- és postaládacsatában úgy tűnik minden fronton beindult a harc, s ebből egyik oldal sem marad ki. Ebben a felfokozott helyzetben szellőztette meg a kuruc.info, hogy az SZDSZ egy amerikai nehézsúlyú sportoló képével…..
Ha valaki beletunyulna a fogyasztói kapitalizmus kényelmességébe, és elege lenne abból, hogy a szolgáltató szektorban állandóan a fenekét nyalják, Avalokitesvara tippje az újlipótvárosi Braun márkaszervíz, ahol tök ingyen vehetjük öl a kádárista tempót. Kalandok egy késbetét…..
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
  A Jobbik közkönyvtárat alapított. Önmagában nem emiatt szakítottuk meg MDF-sorozatunkat, hanem mert ez a diszlexiás műveletlen banda bohó ifjúság kikelt korunk egyik legjobb magyar (hirtelen véleményűeknek: hazai) írója, Spiró György ellen, és kizárnák, mint Herényi az…..
A mai napon több betelefonáló jelezte, hogy Szili Katalin, az MSZP polgármesterjelöltje az index.hu portál által készített videon ismét sértő megjegyzéseket tett Pécsre és a pécsiekre, amivel lejáratja városunkat – idézi a Fidesz pécsi elnökségét a Hírszerző. Nem…..
  "Azokat a problémákat, amelyeket bizonyos szintű gondolkodásmód okozott, nem lehet megoldani ugyanolyan szintű gondolkodással." - mondta Einstein.A krízis lélektani helyzete a következő: valami sürgős megoldás kellene, de nincs. Ilyenkor az emberek nagy része…..
Kettős Mérce Kettős Mérce 2009.04.20 17:41:00
A liberális média, hangzik a toposz. Hol? -hangzik a kérdés, mert itt nem. Egyre több ismerősömtől hallani, hogy az LMP-t elhallgatják a sajtóorgánumok, elreteszelt, dobozba zárt cikkek sorjáznak bizonyos szerkesztőségekben. De ami kiverte nálam a biztosítékot, az ez, ez és ez,…..
Úgy érzem, hogy ennek a blognak kötelessége felhívni minden fehér, magyar ember figyelmét a haszonleső kajmánok ügyes trükkjeire, amikkel a soraink közé akarnak férkőzni. Az utcán is hányszor látunk magunk között olyan "bajtársat", aki a bomberdzseki alatt a Talmudot…..
89 éves (1920) lenne II. János Pál pápa. Karol Jozef Wojtyla a Krakkótól ötven kilométerre fekvő Wadowicében született 1920-ban egy szabó és egy tanárnő ifjabb fiaként. Az 1938-ban megkezdett egyetemi és színiiskolai tanulmányai a német megszállás miatt megszakadtak. 1942-ben…..
Szombatblog Horr(or)ibile dictu 2009.05.07 13:51:00
Nemzethalál van már megint. Most éppen azért, mert Spiró Györgynek volt pofája arra vetemedni, mentségére szolgáljon, önhibáján kívül, hogy érettségi tétel formájában állítsanak neki szobrot. Botrány! Néhány széljobbos persze azonnal agyvérzést kapott a hír…..
Eszperente Fertelmes felcserek 2009.04.20 18:59:09
Kellemetlen eset esett meg velem: edzettem, s fejemre esett egy rettenetes tengely. Eszemet el nem vesztettem, de rendesen beleremegtem. Meredtem egy szerkezetbe, melyben meglesheted testedet. Szemem kerekedett: perc percre telt, s fejem tetejen egy meredek emelkedett. Nem veres, de ennek…..
aladdin a yeshivában Szünet 2009.05.07 00:57:00
Mindenkitől elnézést kérek, aki visszajár, amióta nem vagyok Berlinben, teljesen elhanyagoltam a blogot.Most kicsit még szünetelek, aztán majd kitalálok valamit, de ötleteket is szívesen fogadok.Mindenesetre, egyszer majd csak lesz valami.....