Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fujiwara

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Alkalmazások ikonja a TouchWiz főképernyőn   A Samsung TouchWiz felületének egyik nagy hiányossága az, hogy nem tehetjük ki a főképernyőnkre az alkalmazásaink ikonjait. A következő leírással ha nem is könnyen és gyorsan, de viszonylag egyszerűen csinálhatunk saját…..
Maathias Röcke leginkább a Mercedesek világában van otthon, bár művei között az NDK-s autós hétköznapoktól az MAN autóbuszokig sok mindennel foglalkozik. Könyvei közül csak kettő kapható magyar nyelvre lefordítva. Az egyik a nyeremény, a Mercedes autók –…..
 Elérkezett hát Nemzetünk egyik legszebb, és legszentebb ünnepe, többek közt az államalapításé. Szent István ezen a napon hozta létre Magyarországot. E jeles napon már régóta rendeznek tüzijátékot, aminek elkísérhetetlen eleme a…..
A Pop nagyasszonya (asszem így szokták még hívni) idén Budapestre látogat, csak még azt nem tudni hogy hol lesz a koncert. Mindenesetre biztos nagy Show lesz, főleg annak fényében, hogy a Lengyel koncertje elmaradt, a Marseille-ben tartottat pedig elhalasztották, mert ledőlt a színpad.…..
Gondolom már ti is összefutottatok ezen videók valamelyikével, amelyben egy külföldi (jelen esetben Roma) nyelvű számba hallott bele a pihentagyú klipkészítő magyar szöveget. Az első amit bemutatok, az a Roma- Magyar nyelvrokonságot mutatja.(rasszista mejegyzést egyből…..
Íme bemutatom nektek Diego Stocco alternatív zenészt, aki feltalálta a fazene fogalmát. Fával kelt zajokat és azt felveszi, majd összevágja. Külön poén az hogy Orvosi Sztetoszkópot (is) használ. Élvezzétek.: Diego Stocco - Music From A Tree from Diego Stocco on Vimeo...
 Hali Mindenki! Elindult a Music Shit, egy olyan blog, amely összeszedi a szar zenéket és kiteszi ide a ti örömötökre. Egyből nyissunk is egy kevésbé szar zenével, egy paródiával Weird al Yankovic tollából. Íme.:   ..
Creative Suite 4, Vista alatt, jó móka!!! Többen érdeklődtek már nálam az alábbi nehézséggel mit lehet tenni. Velük persze ezt már átbeszéltem, de biztos vannak még páran, akik hasonló gonddal küzdenek. Creative Suite legújabb verziójának megjelenése óta számos…..
fujiwara 2009.03.09 13:57:48
fujiwara 2009.03.09 15:23:49
@BonFire: A screenshot mindent elárul