Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rampen

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
rampen 2009.08.11 00:00:14
@idelle: nem csak üzlet. A sportolónak meg főleg nem.
Magyarországon pl. semmi üzlet nincs benne, kilóg a segge a gatyából az élsportnak oszt mégis rohadt jók vagyunk benne.

Ez van. Hogy mi is az élsport, azt ma este kedves nézőink, nem sikerült megfejteni, bár a felütés nagyon ígéretes volt és igényes.
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
rampen 2009.06.15 15:38:59
Az új Trek film hazai bemutatójának rohamos közeledtével úgy éreztük, nem tehetjük meg, hogy elsiklunk a tény felett, bizony kis hazánkban a Star Trek már két manga kötet formájában is betámadta a sci-fi geekek vizuális receptorait. Manga és Űrszekerek? Kissé szilvapudingos…..
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..
rampen 2009.04.24 18:33:35
@drRoot:
Én gyalogos vagyok és naponta akarnak kinyiffantani a biciklisek a JÁRDÁN.
rampen 2009.04.24 18:43:14
@drRoot:
lol, hát ez nekem új, már a kerékpárút se kell? Csórikáim meg hogy építik oszt minek...

Akkor tényleg mi a f***t akartok ti... ezt csak a jóisten tudja.
w Barátok közt 2009.04.12 14:00:00
Mivel évek óta senki nem kérdezte tőlem, hova járok templomba, megmondom kérdés nélkül: ide a szomszédba. De hát ez nem is templom, csak egy blog, mi? Az igaz, de a templomnak nem is az a lényege, hogy felül hegyes és belül hideg, alul meg ki van rakva a miserend. Hanem hogy oda megy…..
rampen 2009.04.13 02:33:12
@mavo:
Én nem hallottam ilyeneket az egyház szájából, amiket te itt felsoroltál. Ezek a te összekent álmaid, amint megpróbálsz az egyházból egy nagy multinacionális konzorciumot kalapálni.
Én csak arra figyelmeztetlek, attól, hogy fakin divatos mindent terméknek látni, attól még felesleges lehet a pénzügyi globalista demagógia szerinti meghatározásokat adni, miszerint "ha az egyház mégse a burzsoáziával a munkásosztály elnyomására szövetkezett népelnyomó intézmény ", akkor tekintettel a modern időkre feltétlenül egy "profitorientált multinacionális konzorcium"-nak kell lennie.

Az első és a második magyarázat egyremegy. Mindkettő bélsár.

Rendsezrek jönnek, rendszerek mennek, a vallások meg köszönik jól vannak. Mindegyik.
rampen 2009.04.14 03:45:52
@mavo:
"Akkor a Szent Római Katolikus Anyaszentegyház sem mind olyanokat, hogy a főnöke a Jóisten megbízottja, és hogy aki nem pont úgy hisz Istenben, annak nuku mennyország?"

Igen, pontosan erről volt szó, erről mondtam, hogy ilyen hülyeségeket az egyház nem hord össze. Ezeket a hülyeségeket te hordod össze.


@kisa:
"És lásd be: a kereszténység - konkrétan a katolicizmus - a Római Birodalom után a második nagy globalista, multinacionális vállalkozás, terjeszkedését, létét egy az egyben le lehet írni marketingfogalmakkal, sőt akár marketingmódszernek is fel lehetne fogni."

De hiszen erre próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ha eddig nem vetted volna észre, gyanús, hogy már MINDENT le lehet írni ezen a világon "marketingfogalmakkal". És ha azt veszi észre, hogy már mindennek a világon a marketinghez van köze, akkor vigyázat: Ön elmebeteg lehet.

Amúgy valóban nem vettem figyelembe a kisebb vallásokat, amik jönnek mennek (úgymint elvadult pénzügyi globalizmus szekták pl.) én az öt világvallásban gondolkodtam. Esetleg még a jedi vallás. És persze az ateizmus. Most már az is tartós lesz. Nagyon szép vallás, nekem a kedvencem.
Két hete indult a sorozat, azóta egy rakás érdekes kép érkezett mindenféle Magyarországon is kapható iPod-másolatról, a mostani postban azonban egy komplett tesztet olvashattok Malachinak hála, aki nemcsak meglátta, meg is vette a hulladékszámba menő shuffle-utánzatot. Íme a remek…..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
killtheradical Bubu várólistán 2009.04.10 16:35:00
Tegnap este felugrottunk babás barátainkhoz, ahol is Bubu (a maga 21 hónapjával) lepisilte a kanapét (és anyját, aki hasztalan igyekezett ezt megakadályozni). Miután Bubu jó egy órás közelharc után aludni tért, kiderült, hogy ő ősztől már bölcsis lesz, nem kis részben azért,…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
Hív a haver: „Figyi, mi van, ha nem fizetem vissza a lakáshitelt? Kiszámoltam. 1 éve vettem 20 millárért egy új lakást, vettem fel rá 18 milliónyi CHF hitelt. Most úgy 24 millióval lógok a banknak, miközben a lakást 18 milliónál drágábban egyszerűen lehetetlen eladni (a…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..