Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyIgnac

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Apja fia Azért a pucér nős poszterért és a kipreparált antilopok közt megbújó varacskos disznóért érdemes végigkattintgatni a galeszt. (A kipreparált varacskos disznó most úgyis sláger az ingatlanpiacon.) (Kösz Geri!)   6. A “kihúzható sarokszar” vajon mi? Mindegy,…..
Túlfutottunk Gazda(g)sági tippek 2010.01.04 13:00:00
Mi, túlfutók már majdnem mind átestünk az első osztálytalálkozó utáni sokkon. Sokan szenvedtek balesetet az elmúlt öt évben, habár korántsem mindegy, hogy valakinek munkahelyi incidens vagy egy szerencsétlen kimenetelű párkapcsolat miatt kötötték be a fejét. Olyan is akadt,…..
Hír dátuma: 2007. július 05. Ma hajnalban Guatemalavárosban eldőlt, hogy az oroszországi Szocsi rendezheti a 2014-es téli olimpiát. Putin elnök ígéretei, a makettek, és a több milliárdos tervek meggyőzték a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagjait, hogy az oroszok szinte a…..
Vot Roccija! Az orosz nő. 2009.03.08 01:39:00
A kislányok megszólítása gyévocska, míg a serdülést követően már a gyévuska megszólítás dukál. A kislányok kikérik maguknak, ha a tudatlan külföldi véletlen legyévuskázza őket, míg a hétköznapokon így szólítja meg egy férfi a harminc éves eladót a boltban, amikor…..