Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deftones

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Ron Perlman a monte-carlói tévéfesztiválra nem azért jött, hogy egy konkrét sorozatot promózzon, hanem zsűritagnak - a minisorozatok zsűrijében ült a Hídból ismerős Kim Bodnia társaságában. Ettől még persze van neki olyan sorozata, amiről lehetett beszélni, az Amazonnak…..
deftones 2015.06.22 10:50:54
@TetraB:
Na igen, ez az interjú akkor lett volna hiteles, ha a Hellboy-al sem kivételezik Ron, és elismeri, hogy az sem jobb a többinél. Így csak a Hellboy 3 finom elő-reklámjának tűnik az egész.
És akkor hirtelen megpillantjuk azt a kis kört benne az élesen világító számmal ott jobb szélen. Notification Badge, becenevén Noti. Esetleg Basz, vagy Izé. A botrányosan harsány plecsni, ami szinte a pofánkba vágja, hogy amíg itt unottan scrollozgattunk, megint lemaradtunk…..
Ha esetleg elfelejtettük volna, Ferenc pápa súlyosan bigott. A Gay Star News szerint a katolikus egyházfő azt állította, hogy azok, akik „módosítják” a testüket a Heródesekhez hasonlóak, és „tönkreteszik Isten teremtését, valamint a férfi és a nő képének…..
Írta : Will Stroude Stephen Fry teljesen megdöbbentette Gay Byrne tapasztalt újságírót, miután zseniális választ adott egy Istennel kapcsolatos kérdésre egy január 28-án készült interjú során. Fry – aki nyíltan ateista – az RTE One “Az élet értelme” c. műsorában…..
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
deftones 2015.01.22 09:21:50
@Hülye aki elolvassa!:
Fábry pedig az amerikai Late Night és Tonight Show-ból indult, szóval hogy a magyar stand-up Fábry-t vagy David Letterman-t másolta -e, nehéz eldönteni. Egyik sem túl eredeti, bár mindegyiknek volt jó korszaka.

Amúgy nekem régen nem volt bajom a Fábryval, az sem zavarna ha jobb oldali, csak vicces legyen. Sajnos számomra már nem az, lehet én változtam meg, nem tudom...
Idén végre tényleg sikerült egy nagy és aktuális nevet leszerződtetni a VOLT-ra, még ha külön ráadásnapot is kellett szentelni az Arctic Monkeys számára. Én még az első albummal szerettem meg őket, 2006-ban sok hideg téli estén szólt a fülembe dugva a Whatever People Say I…..
Ritkán van, sőt, talán még soha nem is volt olyan, hogy azért anyáznak minket, mert egy koncertről jót írtunk. Az Arctic Monkeys voltos fellépésről beszélek most. Pedig mi tényleg jól éreztük magunkat. Egyikünk ráadásul már látta is őket tavaly Wiesenben, és ő annak…..
deftones 2014.07.10 22:07:58
@downinthealbion:
A kommentár nagy részére nem akarok reagálni, csak arra, hogy "Ha meggazdagodni akartak, miért nem egyből stoner-rock -kal kezdték"
Hát azért, mert az indie-ből lehet meggazdagodni, nem a stonerből. A Fu Manchu vagy a Truckfighers az egész életútja során nem keresett annyi dellát, mint az Arctic az első két lemezével.
Szerintem a rajongóik többsége épp az első két lemezük miatt hallgatja még ma is őket, nem az AM miatt. Főleg a tinipicsák ;) Vagy már ott tartunk, hogy a tinik hallgatnak stoner-rockot, az öregek meg indie-t? :D:D Mert akkor elég cifra a helyzet :D
Arctic Monkeys – Suck It And See (Domino/Neon Music) Az Arctic Monkeys maga mögött tudhat két kiemelkedően, és egy közepesen sikeres lemezt. Ők birtokolják a legnagyobb példányszámban eladott debütalbum címét a Whatever People Say I Am, That's What I'm Not-tal. Az első zenekarok…..
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
deftones 2013.05.05 16:56:06
@A nép fia:

A hipszter inkább csak az öltözködésre vonatkozik, amolyan 21. századbeli hippi cuccokkal felvértezve. A zenére nem vonatkozik, meg ilyen kultúra sem nagyon létezik.
deftones 2013.05.05 19:42:03
@joethebrutal:

Te nagyon rosszul látod ezt az egészet. Valóban sok helyen úgy próbálják beállítani ezt az Alexet, mint a meg nem értett alter srácot, aki a kicsit fura hangjával valami mély dolgot akar közölni...de nem.
Ő ugyan az a termék mint SP meg a többiek. Még sok év zenélés választja őt el attól, hogy megérdemelten játsszák a rádióban a zenéit.

És ne hasonlítsuk már össze a Quimby-vel. A Quimby már több lemezen túl volt, mire befutottak a médiában is, nem mondom, hogy mindig jó számokat írtak, de ontották magukból az ötleteket. Majd sok év zenélés és számírás után megérdemelten híresek lettek.

Alexnek viszont van 3 száma, alig volt még koncertje, tapasztalata az nulla, de már egyből az országot akarja (és fogja) képviselni.

És mint mondtam már, nem a hangjával van a fő gond. Bár azzal is. :D

Ha meg tényleg valami művészi dolgot akarnánk mutatni a nagyvilágnak, olyat ami messze van a mainstream divattól, és nem befutott zene, akkor kiküldtük volna pl a Marionett ID-t, vagy valami hasonlót
deftones 2013.05.06 07:35:23
@Naaaa!:

Naaa, te hiányoztál még ide, a sértődött rajongó aki olyan hirtelen került az internet közelébe, hogy illetődöttségében elfelejtett úgy viselkedni mint egy kulturált emberi lény. Attól még, hogy megmutatod országnak-világnak, hogy mekkora paraszt tudsz lenni az internet álcája mögött, még sajnos nem lesz igazad. Miben is? Ja sajnos azt te sem tudod, mert a nagy izgalomban elfelejtettél az anyázások közé értelmes szavakat illeszteni.

Sajnálom, hogy egyesekből ezt hozza ki a névtelen társalgás. Nem baj, legalább ebben leld örömöd! Meg a ByeAlex-ben, hallgasd még éveken át azt a 3 számot amit meg tudott írni vagy egy év alatt. Neki még van esélye, hogy egyszer összeszedi magát, és megtanul énekelni, vagy egy zenekarban zenélve talán a kreativitása is előkerül a homályból. Arra viszont nem látok már esélyt, hogy te valaha is megtanulsz kommunikálni.
Antimetál Antimetál Határozó 2013.01.20 14:08:47
Antimetál: Az antimetál új nyelvészeti kategória, mellyel szavakat, kifejezéseket, frázisokat lehet osztályozni. ~nak minősül minden olyan szó, amely nagy valószínűséggel furcsán, ostobán, bután hangzana egy metál stílusú dal, tágabb értelemben bármilyen rock szerzemény…..
 Van olyan, hogy keresztény metal-core (post-hardcore, screamo, ahogy tetszik), és ennek a műfajnak még éllovasai is vannak. Nyilván elsőre összeegyeztethetetlennek tűnik, de létezik, élnek és virulnak, sőt, péntek este a Skalar jóvoltából Budapestre látogattak, ahol mi is…..
(Felettünk a Föld – Another Earth)Egy dolgot tisztáznom kell a film bemutatása előtt: a tévhittel ellentétben nem minden sci-fi foglalkozik tudományos áttörésekkel, vagy foglal magába űrhajókat, idegen világokat és -lényeket. Sok könyv és film esetében a…..
 Megszokott folyamat sokaknál, hogy amennyire felkapott lesz valami, akkora sebességgel növekszik a nem tetszők tábora. Legyen szó zenéről, filmről vagy ismert emberről, minél többen szeretnek valamit, sokan annál jobban utálják azt. A Facebook-nak köszönhetően számos…..
  Sokat gondolkodtam azon hogy mennyi értelme van egy ilyen fajta blog készítésének, de végül is  nem látok semmi kivetni valót abban, hogyha az esetleg agyon hájpolt albumokat vegyem terítékül fikázás szempontjából. Nem magyarázkodom, és amúgy is utálom a…..