Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr3v4n

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fejlődési létra egy kicsit áttekinthetőbben: Alulról fölfelé a 0-adiktól a 6-odik tech-szintig. Balról jobbra az energia szektor, az űrhajógyártás, a high tech ipar, és az élelmiszeripar. Az összekötő vonalak azt jelentik, hogy az egyik gyár inputot szolgáltat a másiknak.…..
Elsősorban a kezdők érdekében bizonyos korlátozások lesznek az elérhető épületek között. Szintet lépni a népesség növelésével lehet, ami nagyjából egyenértékű a gazdaság növelésével (hiszen több emberhez több lakóhely, élelmiszer, energia kell). A BIRODALOM…..
Talán feltűnt pár embernek, hogy hirtelen megszaporodtak a regisztrációk. Ennek oka, hogy kiment egy hírlevél az előregisztráltaknak (2460 ember), hogy megnyílt a béta. Első körben 100 fős a limit, ebből már csak 17 üres hely van. Persze ha nagy lesz a lelkesedés, még lehet…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Dr3v4n 2009.05.21 06:45:05
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.12 23:12:00
Végre tudok most már jobban foglalkozni új videóval. Már hiányzott... :(És szépen kérek mindenkit, olvassa el a "Gyakran Ismételt Kérdések" rovatot, mert nap mint nap kapok olyan kérdést e-mailen, amelyre már ott a válasz. Időt spórolhat mindkét félMajdnem végigvittem…..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Dr3v4n 2009.04.23 06:37:25
A Mesterlövész az kultusz. Ezt vitatni kár is volna. Örülök, hogy még mindig csomóan megveszik, írnak róla, vagy kérdeznek, hogy "Ezen a pályán hogy lehet továbbjutni?". Utóbbi kérdésre ajánlanám ezt a bejegyzést. Gábor küldött nekem egy linket, miszerint Youtube-on…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Dr3v4n 2009.04.17 08:07:53
@venom111: 70et is megérdemelne simán :D Valószínű, hogy a tiédet akkor kétszer is elírták xDD
"Llorcs" felhívta a figyelmemet arra a tényre, hogy az EVM széria kerek 2000 forintért árul egy 'Virtual Skipper 5' nevű vitorlás játékot. Ez minden nagyon szép és jó, ha nem volna ez a játék teljesen ingyenes...Úgyhogy aki szeretne vitorlázni egyet, töltse le a…..
Utóbbi napokban sokan írták, hogy a Nesquik gabonapelyhekhez ingyen adják (többek között) az itt múltkor bemutatott Pet Racer játékot. Mondjuk ismerve azok árát, annyira nem tekinthető ingyenesnek, de az már más tészta.Ha esetleg beszereznétek, szerintem 10-15 percig játszható,…..
Bántóan régóta nem beszéltünk itt a híres, nevezetes Snajperről. Ennek egyik oka, hogy a játék 90%-át már kiveséztük, illetve még tervezek belőle egy utolsó részt. Már gyűjtögettem az ötleteket, hogy mi maradt még eddig ki, egyik fénypontja volt a "cigi az orrban"…..