Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ex_gitáros

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
ex_gitáros 2009.03.07 13:08:28
Az a szép, hogy az ilyen blogokban mindig összegyűlik egy halom DJPistike, akiknek csak betépett lázálmaikból van halvány elképzelésük az egész jogkezelés müködéséből, és csak annyit értenek meg belőle, hogy a geciatrisjusnak fizetni kell a matricás cuccokért, irják a hülyeséget, hogy "ha már matricászok akkor miért nem legális a letöltött zeném" -miközben épp a matrica miatt LEGÁLISAN töltögeti mindenki a zenéket (biztos jobb lenne mindenkinek, ha nem lenne matricás rendszer, cserébe jogellenes lenne a letöltött zene és bárkit százezrekre megbaszhatna a rendörség szabálysértéséret ha másolt zene van az ótóban a cd-mp3-pendrive -játszón.
Irják még a kretének, hogy a zenész az legyen művész, ne akarjon pénzt keresni a müvészettel. OK, de akkor te PÉK/AUTOSZERELŐ/PROGRAMOZÓ KOCKA.... stb te is legyél a szakmád müvésze, és dolgozz ingyen, mert dolgozni lelkesedésből és szeretetből kell nem pénzért. Mert te PÉK/AUTOSZERELŐ/PROGRAMOZÓ KOCKA.... stb azt hiszed, hogy egy zenésznek két esti sorozat közti szórakozás létrehozni egy jó/rossz lemezt (dalokat) és azt otthon a FuSi laptopon fel is tudja venni a zenész két Somogyi mikrofonal olyan minőségben, amitől te lehidalsz és majd elmész a koncertre 1000Ft-os jegyáron hogy élvezhesd a muzsikát.

Ezzel az egésszel az a baj, hogy nem így van, csak ti a partvonalon kivülröl annyit láttok csak az egészből, hogy a zenész mindig bulizik, be van tépve és minden nőt megdug. Csak azt nem látjátok, hogy a jó /rosz zene megalkotása nem a buli/betépés/dugás alatt, hanem általatok nem ismert kemény MUNKA alatt készül el, és ezért a zenész pont ugyanugy szeretne valamit kapni, mint TE PÉK/AUTOSZERELŐ/PROGRAMOZÓ KOCKA.... stb a TE MUNKÁD után.