Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillencs

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem a pechsorozatnak is. A közepébe csapok: Nem vették fel Áront iskolába. Reggel az oviban szóltak, hogy a nap folyamán derítsem ki, hogy mi van, mert nekik legkésőbb holnap be kell adni az önkormányzat felé ,hogy ki hová jelentkezett és ki nem és miért. Hívjam fel az…..
G.család blogja Kikapcsolunk 2013.05.26 14:53:49
Akartam írni, hogy kikapcsolódunk, de azért ez nem mindig igaz. Csak majdnem. Volt egyszer egy hegedű fellépés, két gyerek, majd volt látogatóba G.mama nálunk, és véget ért a nevelési, már csak apa és én megyünk hogy elmondják mi történt a pár alkalommal, mit szűrtek…..
Kislányom, te sírtál, apa pedig leizzadt amíg először megfürdetett. Úgy döntöttem, ez az én reszortom lesz, egész nap dolgozom, este nekem is jár fél óra kettesben a lányommal - de ehhez meg kell tanulni, mit kell csinálni. Mókásan béna voltam.Nagymamád, Á nénéd és…..
Ha reggel nem itt kezdek, talán el is felejtettem volna, hogy Rókabéka éppen ma négy esztendős és talán semmilyen különösebb jelentőséget sem tulajdonítok annak, hogy ma történt ez a nagy esemény. Pedig véletlenek ugyebár nincsenek. A Szonjás időszámításunk óta naponta…..
Lillencs 2011.03.12 04:58:23
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Szenvedünk éjjel és szenvedünk nappal. Azzal vígasztalom magam, a paneldzsumbiba tuti melegebb lenne. De ez sem vígasztal. Meg az is indokolatlanul elkeserít, hogy a régi otthonunk frissfestését pár napja fejezték be. Minden szál elszakadt... és akaratlanul bevillan a sok-sok emlék,…..
Hunor&Minka&Zsigu Invázió 2010.07.07 09:54:00
Pár hete a hálószobánban indult el, egy vékony csíkban masíroztak a  hangyák a családfőnk ágyához. Sok adagban porszívóztam, ecetes vízzel mostam fel (meg bőséges domestosossal is), újfent kitiltottunk mindennemű élelemet, bár az eddig sem jellemezte a hálónkat. A…..
Hunor&Minka&Zsigu Jótékonykodtunk 2010.05.29 08:40:00
Lelkes amatőr, nemsokára óvodásgyerekünk lesz szülők vagyunk. Rózsaszín álmaimban még élénken él anyám beégető überszervezkedős szülői munkaközösséges mivolta (amikor is minden szülői-értekezlet után másnaponta remegő gyomorral mentem óvodába/iskolába, mert annyira…..
17.50 Hunor megtalálja családunk leggyengébb láncszemét. Mióta a macskák kitaszítottá váltak (értsd: az alsó szintre költöztek), már nem ők azok. Kopaszmalackát nem tekinti méltó ellenfelének. Igazságosztok, Hunor előrehozottan kádban végzi. Közben Minkát álombaetetném,…..
Hunor&Minka&Zsigu Keresztelődtünk 2010.03.31 14:09:00
A hétvégénk élményekben gazdag, programokkal bővelkedőre sikeredett. Minka megkapta az első szentségét, melyet kis arcrándulással, álmában abszolvált. Utána jó hangulatban, kedves baráti és családi társasággal beszélgetve megebédeltünk, majd hazajöttünk.(képre kattintva…..
Minden reggel úgy ébredek, hogy előttem egy hosszú nap, ezer tervem van, amit szeretnék abba a bizonyosba besuvasztani. Persze a tervezetek általában átcsusszannak a következő napra (majd a következőre, aztán a következőre...). Az utóbbi időben valahogy sosincs időm unatkozni.…..
Hunor&Minka&Zsigu Új élet 2010.01.25 12:52:00
Sok-sok érzés kavarog most bennem. Újak, sosemérzettek. Fura az emberek kedvessége, ráérőssége, és az, hogy a szomszéd kisboltban ahelyett, hogy morózus pillantásokkal, esetleg cinikus megjegyzésekkel illetnék legifjabb fiatalemberünk polcpakolászásait, megmosolyogják, mert…..
- még csak kóbor gondolatvillanásom sem volt egész várandósságom alatt azirányba, hogy éppen Minkalány hol is tart a fejlődésben, micsodája érik éppen, mekkora a füle-szeme-haja... én szimplán annyival is beértem volna, ha kézzelfoghatóan sikerül belőni a szülési dátumot.…..
Hunor&Minka&Zsigu Elsőközös kép 2009.12.17 08:32:00
... stílszerűen, mi más is lehetne, mint egy esti alvós?!A kép akár a Mindketten kitúrva a hitvesi ágyból címet is viselhetné:Hősnőnk továbbra is eszik-alszik üzemmódban funkcionál, ébrenlevős perceiben nekem már jutott a mézédes mosolyából, de leginkább csak bizalmatlan…..
A kórházban nyugalom és látogatási tilalom van. Néhány eltökélt látogatón kívül senkit sem látni... tovatűnt az emlékeimben ismert jövős-menős osztály hangulata, mindenki óvatosan, üvegajtón keresztül nézegeti a kicsiket és az anyukákat. A halvány szürkületi folyosón…..
Hunor&Minka&Zsigu Nos 2009.12.11 08:46:00
Hírérték: esti fürdés után sem múló abszolút rendszertelen fájásokkal tarkított elalvás. (sztem hidegfront...). Az éjszakai álom -számomra- túl sűrű megszakítása -számomra- túl erős derékből hasig bevágó-bekeményítő görcsökkel. Hajnal 4-től sétafika 6-ig,…..
A legutóbbi dokibánkkal való találkozásunkkor úgy váltunk el egymástól, hogy jelentkezem, ha bármi óhaj-sóhaj-gond adódna, vagy esetleg Minkaleányka döntene úgy, hogy nekivágna a nagyvilágnak. Közben én buzgón kétnaponta jártam be a kórházba, akárcsakha hazamennék, a…..
A tegnapi ctg oly mértékben jól sikeredett, hogy optimista lelkülettel tértem haza, ugyanis közös történelmünk során először fordult elő, hogy a gépre kötve szép szabályos 30-35 másodpercig tartó 7 perces fájásokat produkált a kiskisasszony! (mondanom sem kell, hogy én naiva…..
Hunor&Minka&Zsigu Adventi naptár 2009.12.02 09:32:00
 A tegnapról lecsúsztunk, legalábbis megörökítés szempontjából, ám ma reggel szinte már Huncmaci mutatta az utat, a bontogatás irányába. Szerettem volna valami nagyon egyedi és nagyon emlékezetes naptárat összehozni Fülesmackónak, ám a közelgő nagynapra és a rövidke…..
Hunor névválasztása kapcsán említettem a közelünkben működő drogéria igencsak szubkulturált és nyáron igencsak szagos biztonságiőr(nő)jét. A bolt negyedik éve üzemel mellettünk, kb azóta rendszeres vevőjük vagyok, és ennek ellenére a mai napig meg tudnak lepni valami apró…..
Akik nyomonkövették mostani várandósságomat, vagy még esetleg az előzőt is, azok tudhatják, hogy míg Hunor napragyerek volt (azaz tankönyvileg napra pontosan fejlődött, napra pontosan tudtuk a fogantatását, minden kötelező és fakultatív ultrahangon korának napra megfelelően volt…..
Hunor&Minka&Zsigu Uccsó bevetés 2009.11.29 18:21:00
Több hete azon rinyálok, egészen pontosan azóta, mióta először megláttam EZT a reklámot, hogy gyereklányunk csak és kizárólag arra vár, hogy még mielőtt kilépne a nagybötűs életbe a zanyja megkóstoltassa vele ezt a remekbeszabott menüt. A zord Huncnak Apuja ellenben eddig…..
Elsőszülött magzatom ma sem volt hajlandó 3-szori nekifutásra sem napközben elaludni, azaz de délután 4-kor már ásítozott, de ekkor már jusztsem hagytam kidőlni. Lábdagadás-bensőm földindulására hivatkozva lezavartam a skacokat egy rövidke motorozásra. Közben megérkezett…..